hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi vefat etti

    Muhsin Yazıcıoğlunun annesi vefat etti
    expand

    BBP kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir süre önce kalp krizi geçiren annesi Fidan Yazıcıoğlu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Cenaze törenine, Başbakan Davutoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız ve BBP Genel Başkanı Destici de katıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir süre önce kalp krizi geçiren annesi Fidan Yazıcıoğlu,tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

    Sivas'taki evinde 25 Ocak'ta geçirdiği kalp krizi sonucu NumuneHastanesine kaldırılan ve 26 gündür tedavi gören Yazıcıoğlu, 92 yaşında hayatını kaybetti. Numune Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Hayati Öztürk, AA muhabirine,yoğun bakım ünitesinde tedavi gören anne Yazıcıoğlu'nun saat 03.30'da hayata gözlerini yumduğunu söyledi.

    Başbakan Davutoğlu cenazeye katıldı

    Başbakan Ahmet Davutoğlu, Fidan Yazıcıoğlu'nun cenaze törenine katıldı. Törene katılmak için Ulu Cami'ye gelen Davutoğlu, Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu'na başsağlığı dileklerini iletti. Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazında saf tutan Davutoğlu, anneYazıcıoğlu'nun cenazesinin bulunduğu tabutu diğer vatandaşlarla bir süre taşıdı.Cenaze törenine, Yazıcıoğlu'nun ailesi ve yakınları ile Enerji veTabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici,protokol üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.Yazıcıoğlu'nun cenazesi, toprağa verilmek üzere cenaze aracıyla Yukarı Tekke Mezarlığına götürüldü.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow