hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sahipsiz kediler için sıcak villa

    Sahipsiz kediler için sıcak villa
    expand

    Bursa Osmangazi’de Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Merkezi’nde bulunan kediler, soğuk kış günlerini villada geçiriyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Barınakta yer alan ’Kedi Villaları’nda bulunan yaklaşık 270 kedi, hijyenik ve sağlıklı ortamda bakılırken, soğuk kış günlerini de villalarının penceresinden kar yağışını izleyerek geçiriyor.

    Arabanızı çalıştırmadan önce kaputa vurun!

    Osmangazi Belediyesi, sokakta yaşamlarını sürdüremeyecek durumdaki hasta ve sakat kedilere, Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Merkezi’nde yer alan ‘Kedi Villaları’nda hijyenik ve sağlıklı bir yuva imkanı sunuyor. 25 metrekare taban genişliğine sahip olan ve Osmanlı mimarisi örnek alınarak tasarlanan iki adet dubleks kedi villasındaki kediler, günde yaklaşık 8 kilo kuru mama ile besleniyor. Soğuk kış günlerinde kedilerin üşümemeleri için, villalar içerisinde gün boyu soba yakılıyor.

    Sahipsiz kediler için sıcak villa

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    9 Ocak Cuma okullar tatil olacak mı?

    Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Merkezi’ni gezerek incelemelerde bulunan ve villalarında yaşayan kedileri seven Osmangazi Belediye Başkanı Ak Parti’li Mustafa Dündar, "Sokakta zor şartlar altında yaşayan bakıma muhtaç kedilerimizi toplayarak, Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Merkezi’nde barınma imkanı sağlıyoruz. Barınmanın yanında tedavilerini yaparak sağlıklarına kavuşmalarını ve son derece sağlıklı ve hijyenik şartlarda yaşamalarını sağlıyoruz. Barınağımızda yer alan iki tane kedi villasında, soğuk kış aylarında sıcacık bir yuva imkanı sunuyoruz. Bu villalarda sakat, gözü görmeyen ve yaşlı 270 tane kedimiz var. Bu kedilerimizin ter türlü bakımını yapıyoruz.  Sokaktaki hayvanları toplayıp sağlıklarına kavuşturarak, aslında şehri de sağlıklaştırmış oluyoruz" dedi.

    Kılıçdaroğlu'na ayakkabılı protesto

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow