hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Abdülkadir Selvi'den operasyon eleştirisi

    Abdülkadir Selviden operasyon eleştirisi
    expand

    Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi'den ''14 Aralık Operasyonu''na eleştiri: "Çok açık ve net olarak belirtmek istiyorum ki, Zaman Gazetesi basılarak Ekrem Dumanlı'nın, STV'den Hidayet Karaca'nın alınması yanlış. Kim yaparsa yapsın yanlışa itiraz ediyorum."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye'nin gündemini belirleyen ''14 Aralık Operasyonu''na en ilginç tepkilerden biri Yeni Şafak gazetesinin Ankara temsilcisi Abdülkadir Selvi'den geldi. Özellikle 17 Aralık sürecinde hükümete verdiği destek ve ''paralel yapı'' olarak andığı Gülen Cemaatine yönelik sert eleştirileriyle bilinen Abdülkadir Selvi dünkü operasyonu köşe yazısında değerlendirdi ve "Tek kelime ile yanlış" yorumunu yaptı. 

    Selvi, operasyonu şu sözlerle değerlendirdi: ''Zaman ve STV yöneticilerinin gözaltına alınması ne anlama geliyor?  Zaman Gazetesi'ne giderek polislerin Ekrem Dumanlı'yı polis otosuna bindirmeleri doğru mu?  Basına baskı yapılıyor diye dünyayı ayağa kaldıranların ekmeğine yağ sürülmedi mi?  Bu operasyonu yapanlar nasıl bir algı yönetimine hizmet ettiklerinin farkında mı? Yaptıkları Türkiye'yi dünyaya rezil etmekten başka bir işe yaramadı. Ayrıca bir gazete binasından bir gazetecinin bu şekilde gözaltına alınmasına kimse itiraz etmese ben itiraz ederim. Yapılan doğru değil. Şiddete bulaşmadığı, sahte suç ve delil üretmediği sürece gazetecilerin, ne suçu var? Çok açık ve net olarak belirtmek istiyorum ki, Zaman Gazetesi basılarak Ekrem Dumanlı'nın, STV'den Hidayet Karaca'nın alınması yanlış. Kim yaparsa yapsın yanlışa itiraz ediyorum.''

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Bombadaki parmak izinden Zaman'a uzanan operasyon...

    Gözaltındaki 3 kişi serbest

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow