hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adana'da uyuşturucu operasyonu

    Adanada uyuşturucu operasyonu
    expand

    Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik merkez Seyhan İlçesi genelinde toplam 32 adrese eş zamanlı 'şafak baskını' yaptı. Helikopterin hava desteği verdiği ve 1000 polisin katıldığı operasyonda 22 kişi gözaltına alınırken, çok miktarda uyuşturucu, 31 bin paket gümrük kaçağı sigara, 1 ruhsatsız tabanca ve 1 çalıntı motosiklet ele geçirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emniyet Müdürlüğü'nün merkez Seyhan İlçesi genelinde 'torbacı' olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon yaptı. Narkotik, Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Asayiş ile Kaçakçılık Şubesi'nden çok sayıda ekibin katıldığı operasyonda Çevik Kuvvet timleri sokak girişleri ve köşe başlarını tuttu. Daha önceden belirlenen ve direniş gösterilebileceği değerlendirilen adreslere ise Özel Harekat timleri koç başlarıyla demir kapıları kırarak girdi.

    Uyuşturucu operasyonları için eğitilen köpeklerle de evlerin damları, mutfakları ve tuvaletleri didik didik arandı. Metruk bir evden şüphelenen polisler, 'Marko' isimli eğitimli köpekle yaptığı aramada, poşetlerin içinde kullanıma hazır şekilde rulolanmış bir miktar esrar ele geçirdi. Arama yapılan bir evin bahçesinde küçük bir odun sobasının bulunması ise dikkat çekti. Polis, uyuşturucu satıcılarının gece satış yaparken, üşümemek için soba kullanıldığından şüpheleniyor.


    Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden operasyonda 22 kişinin gözaltına alındığı, çok miktarda uyuşturucu, 31 bin paket gümrük kaçağı sigara, 1 ruhsatsız tabanca ve 1 çalıntı motosiklet ele geçirildiği açıklandı.

    En korkunç Ortaçağ işkence aletleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AIDS nasıl bulaşır? Verdiği cevap sosyal medyayı salladı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow