hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adnan Kahveci'nin ölümüyle ilgili oğlundan şok açıklama

    Adnan Kahvecinin ölümüyle ilgili oğlundan şok açıklama
    expand

    1993 yılında Bolu yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Turgut Özal döneminin bakanlarından Adnan Kahveci, ölümünün 22. yıldönümünde Kartal'daki mezarı başında anıldı. Törene, Adnan Kahveci'nin kazadan yaralı kurtulan oğlu Cihan Kahveci'nin iddiaları damgasını vurdu. Cihan Kahveci, "Bunun bir kaza olmadığını, babamın katledildiğini ben kanıtladım. Kimin yaptığını, yaptırdığını buldum" dedi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kartal Belediyesi ve Trabzon Köprübaşı Kültür ve Yardımlaşma Derneği işbirliğiyle düzenlenen anma töreninde, Adnan Kahveci, eşi Füsun ve kızı Aslı Kahveci anıldı.

    Anma törenine, Adnan Kahveci'nin oğlu Cihan Kahveci, Adnan Kahveci'nin kardeşi Kenan Kahveci, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Adnan Kahveci Vakfı Başkanı Dr. Eyüp Kahveci ile siyasi parti temsilcileri ve Adnan Kahveci'nin yakın dostları ile sevenleri katıldı.

    Saygı duruşunun ardından, dua edildi ve Kur'an-ı Kerim okundu.

    OĞLU CİHAN'DAN ÇARPICI İDDİALAR

    Ailede kazadan kurtulan tek kişi, o dönem 10 yaşında olan Adnan Kahveci'nin oğlu Cihan Kahveci, anma töreninde yaptığı konuşmada,  “Adnan Kahveci bugün çocuklara ve gençlere anlatmamız gereken bir değer. O benim babam olmaktan öte, halka mal olmuş bir insan. Bu sene, tüm senelerden daha anlamlı. Biraz üzücü de olsa, bunun bir kaza olmadığını, babamın katledildiğini ben kanıtladım. Kimin yaptığını, yaptırdığını buldum. Sağolsun bizi yöneten de bu konuya hızla yayın yasağı koydurdu. Orada karışık, karışık değil de aslında farklı ilişkiler var. O yüzden ona buradan selam yollama hakkını kendimde görmüyorum ben" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow