hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti Fethiye ilçe binası önünde patlama

    AK Parti Fethiye ilçe binası önünde patlama
    expand

    Muğla'nın Fethiye ilçesinde ziraatçı Muhittin Kayabaş'ın milletvekili aday adaylığını açıkladığı sırada AK Parti ilçe binasının önünde meydana gelen patlama paniğe neden oldu. Görgü tanıkları, bir gencin binanın girişine torpil benzeri patlayıcı attıktan sonra koşarak uzaklaştığını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay saat 14.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Ak Parti ilçe merkezinin bulunduğu 3 katlı binanın girişinde meydana geldi.

    Ziraatçı Muhittin Kayabaş'ın AK Parti Muğla Milletvekili aday adaylığını açıkladığı sırada binanın girişinden şiddetli patlama sesi geldi.

    Binada bulunanlarla çevredekiler paniğe kapılırken, görgü tanıkları binanın önüne torpil benzeri patlayıcı atan bir kişinin koşarak kaçtığını söyledi. Polis bu kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

    Demirtaş: Müzakere sürecini dinamitleyecek kadar tehlikeli

    TORPİL BENZERİ PATLAYICI

    Görgü tanığı Aydan Günay, 19-20 yaşlarında kahverengi montlu bir gencin binanın girişine torpil benzeri patlayıcı attıktan sonra koşarak uzaklaştığını söyledi.

    Patlama sesiyle büyük korku yaşadıklarını anlatan Günay, 'Dur' diye bağırdığını, ancak gencin kaçmaya devam ettiğini kaydetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti aday adayı Muhittin Kayabaş, "Patlamanın bizimle alakası olduğunu sanmıyorum. Emniyet güçlerimiz var. Sabote etmek için yapılmış bir hareketse bu karşılıksız kalmaz" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow