hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ak Parti önünde ilginç adaylık başvurusu

    Ak Parti önünde ilginç adaylık başvurusu
    expand

    Kendisine destek veren Sünni ve Caferi imamı, Alevi dedesi, Roman ve Yörükler'in temsilcileriyle Ak Parti Genel Merkezi önüne gelen Mustafa Caymaz, Ankara Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürlüğü'nden istifa ederek, AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili aday adaylığını açıklayan Mustafa Caymaz, "Talim ve Terbiye Kurulu'nca onaylı 16 ders kitabım var. Aynı zamanda Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam-Hatip Ortaokulu müdürüyken istifa ettim. Sanatçı yönüm de var. Bugün Türkiye'de 40'a yakın yerel televizyonda program yapıyorum. Dini içerikli konserler veriyorum, naatlarım bulunuyor" dedi.

    Türkiye'de milli birlik, beraberlik ve kardeşliği uygulama adına Caferi imamı, Alevi dedesi ve müftüyü bir arada bulunduran projeler gerçekleştirdiğini anlatan Caymaz, "Daha önce de aday adayıydım asla caymadım. AK Parti iktidar oldukça birliğimiz, dirliğimiz bozulmaz, Allah'ın izniyle geliyor Mustafa Caymaz" diye konuştu.

    "Cumhurbaşkanımıza gül veren insanım"

    Milletvekilliği aday adaylığı için hazırlattığı broşürü tanıtan Caymaz, "Broşürümüzde Osmanlıca Mustafa Caymaz yazıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın fotoğrafı da var. Sayın Cumhurbaşkanımızı biz çok seviyoruz. 24. dönem milletvekilliği aday adaylığı döneminde, Kutlu Doğum'da o dönem Sayın Başbakanımızdı, onu ellerinden yakalayarak gül veren bir insandım. Başbakanlığı döneminde de çok seviyordum" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Yoğun kar yağışına rağmen AK Parti Genel Merkezi önüne gelerek kendisine destek verenlere tek tek teşekkür eden Caymaz, Yörükleri temsilen gelen Hasan Şen'in duası eşliğinde milletvekili adaylık başvuru belgeleri ve formunu içeren dosyayla beraber parti genel merkezine girerek başvuru yaptı.

    Suat Kılıç'ın Twitter hesabı hacklendi

    Hollande, PYD'yi Elysee'de ağırladı

    Milletvekili adaylığı için istifa yağmuru

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow