hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AKP'den aday olamayınca partiyi suçladı

    AKPden aday olamayınca partiyi suçladı
    expand

    Yağmurun yağmasını dahi AKP'ye bağlayan Mustafa Göktaş, milletvekili aday listesine giremeyince partisinden istifa etti. Bağımsız adaylığını açıklayan Göktaş, "AKP'yi sormayın, AKP'yi sildim, benim için bitti" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AKP'den aday adayı olan iş adamı Mustafa Göktaş, bir ay önce çıktığı yerel bir televizyon programında AK Parti'yi öve öve bitiremedi. Tehdit aldığını ileri süren Göktaş, AK Parti için şehit olmaya hazır olduğunu belirtti. Bütün Ortadoğu ülkelerinin 'AK Parti' dediğini dile getiren Göktaş, hızını alamayarak yağmurun yağmasını dahi AK Parti'ye bağladı. "Ecevit, Demirel, Çiller döneminde kuraklık vardı. Şimdi 24 saat yağmur yağıyor. Niye? AK Parti'nin yüzü cennet ferah. Ferah refah... Bu iktidarın yüzünde hayır, bereket var. Hangi devlete gidersen AK Parti diyor. Allah imkan vermiş ne ben, ne sen durdurabilirsin. Bu sefer 400 milletvekili götürecek." diyen Göktaş dün açıklanan aday listesine giremeyince partisinden istifa etti.

    "Delikanlı olacaksın, yalancı olmayacaksın"

    Bağımsız adaylık için başvuran Göktaş, Ruha Tv'de Umut Deli'nin sorularını cevapladı. AK Parti'yi yerden yere vuran Göktaş, AK Parti'den ayrılıp bağımsız aday olma gerekçesini şu sözlerle ifade etti: "Yalan parti. Beni yalana koyacaklardı. Ben yalana girmek istemiyorum. Delikanlı olacaksın, yalancı olmayacaksın."

    AK Parti'de her şeyin torpile döndüğünü ileri süren Göktaş, "Beni seçsinler artık torpil yok, sınav açılacak. AK Parti'de torpil var." diye konuştu.

    Bakanın yeni uçakla Şanlıurfa'ya geldiğini halkın eski uçaklarla şehre geldiğini kaydeden Göktaş, bir bakan ile uçak yolculuğu sırasında yaşadığı diyaloğu şu sözlerle aktardı: "Bakana niye yeni uçağa bindiğini sordum, tepki gösterdi. Dedim ki efendim biz Tıku rıku uçakla geldik. Ben seçilsem yine son model uçak havaalanına inecek."

    AK Parti'nin kendisi için bittiğini ifade eden bağımsız aday Göktaş, AK Parti'nin Şanlıurfa'dan ancak 2 milletvekili çıkarabileceğini dile getirdi.

    "AK Parti tükürdüğünü yaladı"

    Eski Belediye Başkanı Eşref Fakıbaba'nın aday gösterilmesine atıfta bulunan Göktaş, trenden ineni tekrar bindirilmesi ile AK Parti tükürdüğünü yaladığını söyledi.

    Milletvekili seçilmesi durumunda tekrar AK Parti'ye geçip geçmeyeceği sorusuna sinirlenen Göktaş, "Daha beni tanımıyor musun. Benim yanımda AK Parti, AKP partisi sıfırdır. Bitmiştir." sözleri ile sorunun tekrarlanmamasını istedi.

    Göktaş, AK Parti'nin Şanlıurfa listesini de ithal liste olarak yorumladı.

    Fenomenler aday olabildi mi?

    Yazıcıoğlu ailesinden Mustafa Afşin Yazıcıoğlu açıklaması!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow