hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AKP'li eşcinseller Erdoğan'ın önünde bayrak açtı

    AKPli eşcinseller Erdoğanın önünde bayrak açtı
    expand

    "AK Parti LGBT Bireyleri" adıyla kurulan grup üyeleri Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın İstanbul mitingine katıldı. Grup üyeleri Twitter hesaplarından Erdoğan'ın önünde açtıkları 'gökkuşağı' bayrağının fotoğraflarını yayınladılar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başbakan Erdoğan'ın Maltepe'de düzenlediği İstanbul mitinginde bir ilk yaşandı. LGBTİ üyeleri mitinge katılarak bayrak açtılar. 

    AKLGBTİ adlı Twitter hesabından miting fotoğraflarını paylaşan grup, "Eşcinseller Tayyip Erdoğan'ın yanında. Mitinglerdeyiz, alışın her yerdeyiz" notunu düştü.

    Bu cennet Türkiye'de!

    Twitter'daki hesabından "ön saflarda gökkuşağı bayrağını dalgalandırdım. Muhtemelen Başbakanımız da görmüştür" yazan bir grup üyesine fotoğraflarla ilgili olarak destek mesajları gelirken, "Ak partili kardeşlerim bu saçmalığa tepkinizi koyun" diyen bir Twitter kullanıcısı da bu paylaşımlara tepki gösterdi.

    AKPli eşcinseller Erdoğanın önünde bayrak açtı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Amaçları sağ kesimden gelen olumsuz tepkileri değiştirmek

    Miting öncesi Milliyet Gazetesi'nden Damla Yur'a açıklama yapan grup üyeleri parti yönetiminin de kendilerine destek verdiğini ifade etmiş ve amaçlarını, "sağ ve muhafazakâr kesimdekilerin LGBTİ bireylere karşı olumsuz tepkilerini değiştirmek" olarak açıklamışlardı. 

     

    Füsun İhsanoğlu: "Erdoğanlarla aile dostuyuz, şaşkınım"

    ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow