hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Armutlu'da DHKP-C'ye şafak operasyonu

    Armutluda DHKP-Cye şafak operasyonu
    expand

    Sarıyer, Armutlu'da terör örgütü DHKP-C'ye yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Sarıyer, Armutlu'daki daha önceden belirlenen adreslere sabahın ilk saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Baskınlara Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Polisleri de destek verirken, mahallede TOMA da hazır olarak bekletildi. Şafak vakti yapılan operasyonun terör örgütü DHKP-C'ye yönelik olduğu belirtildi.

    Kars'ta PKK-asker çatışması: 3 ölü

    13 gözaltı var

    Sarıyer'deki terör örgütü DHKP/C'ye yönelik operasyonda 13 kişinin gözaltına alındığı, 6 silah ile örgütsel dokümanların ele geçirildiği bildirildi.

    İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Özel Harekat Şube Müdürlüğü polislerinin de desteğiyle gerçekleştirdiği operasyonda, çok sayıda adrese baskın yapıldı.

    Polis helikopterinin de katıldığı operasyonda terör örgütü DHKP/C üyesi oldukları iddia edilen biri kadın 13 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız 2 tabanca, 2 tüfek ve 2 kurusıkı tabanca ile örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

    Gözaltındaki 13 kişinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Yerleşkesi'ndeki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulamaları sürüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow