hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Astsubay Aydoğdu'yu şehit ettiği iddia edilen zanlılar serbest bırakıldı

    Astsubay Aydoğduyu şehit ettiği iddia edilen zanlılar serbest bırakıldı
    expand

    Diyarbakır'da Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'yu şehit ettiği iddiası ile gözaltına alınan iki kişi sevk edildikleri nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diyarbakır'da bir astsubayın şehit edildiği olaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Muğla ve Adana'da gözaltına alınan 3 zanlı savcılık tarafından serbest bırakıldı. Muğla'dan Adana'ya getirilen zanlı Yunus Emre T. ile soruşturma kapsamında kentte gözaltına alınan 2 şüpheli emniyetteki sorgu ve işlemlerinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

    Dosyayı inceleyen Cumhuriyet Savcısının talimatıyla 3 zanlı serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında Muğla'da özel harekat polislerinin de katılımıyla Ortaca ilçesi Terzialiler Mahallesi'nde bir kafeye düzenlenen operasyonda Yunus Emre T. gözaltına alınmıştı.

    Yapılan araştırmada Astsubay Nejdet Aydoğdu'nun şehit edilmesinin ardından olay yerinde elde edilen boş kovanlarla Adana'da polisin düzenlediği bir uyuşturucu operasyonunda bulunan mermi kovanlarının aynı silahtan çıktığı tespit edilmiş, soruşturmanın da bu kapsamda genişletilerek yürütüldüğü öğrenilmişti.

    IŞİD Akdeniz kıyısına indi!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow