hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aydın'da MHP teşkilatında istifa şoku

    Aydında MHP teşkilatında istifa şoku
    expand

    Aydın'ın Yenipazar ilçesinde MHP ilçe yönetimi topluca istifa etti. Saim Ulutaş başkanlığındaki 27 kişilik yönetim kurulunun, açıklanan milletvekili aday listesine tepki olarak istifa ettiği açıklandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İki dönemdir MHP Yenipazar İlçe Başkanlığı görevini yürüten Saim Ulutaş, dün (salı) açıklanan MHP Aydın Milletvekili listesi sonrası yönetim kurulu üyelerini toplayarak gece yarısına kadar durum değerlendirmesi yaptığını ve toplantı sonucunda istifa kararı çıktığını açıkladı.

    İlçede 250 üyesi bulunan MHP'nin yaptıkları çalışmayla, geçen yerel seçimlerde 3 bin civarında oy aldığını, belediye başkanlığını kıl payı kaçırdıklarını ifade eden Ulutaş, "Aday listesine tepki olarak demokratik hakkımızı kullanıp istifa ettik" dedi.

    MHP milletvekili aday listesi

    "GENEL MERKEZ TABANIN SESİNİ DİNLEMEDİ"

    Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezinin aday listesini hazırlarken tabanın sesini dinlemediğini öne süren Ulutaş, üstü kapalı olarak MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak'ı da eleştirdi. Ulutaş, "Yapılan liste genel merkezin takdiridir. Ancak, bu listenin genel merkez tarafından yapıldığına inanmıyorum. Bazıları listeye müdahale etmiş olabilir" dedi. Ulutaş ayrıca 25-30 yıldır siyasetin içinde olanların yerlerini gençlere bırakması gerektiğini de söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kocasakal'dan Erdoğan'a sert cevap!

    "BU SIRALAMANIN BAŞARI GETİRECEĞİ KONUSUNDA EMİN DEĞİLİM"

    Aydın'ın bir tarım şehri olduğunu hatırlatan Ulutaş, listeye tarımdan anlayan bir adayın girmesi için mücadele ettiklerini, ancak bunun kabul görmediğini belirtip, "Aydın milletvekili sıralamasının başarı getirip, getirmeyeceğini hep birlikte 8 Haziran sabahı göreceğiz. Ancak ben başarı getireceği konusunda emin değilim" diye konuştu.

    MHP'den Tuncelileri kızdıracak aday: Namık Dursun

    CHP'nin Antakya ilçe yöneticisi 9 kişi istifa etti

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow