Ayıya TIR çarptı

Bursa İnegöl ilçesinde yiyecek aramak için yolun karşısına geçmek isteyen yavru ayı, TIR'ın çarpmasıyla yaralandı. Arka bacakları kırılan yavru ayı tedavisi yapılmak üzere Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi'ne götürüldü.
Kaza, İnegöl ilçesi Bozüyük Karayolu Mezitler Mevkiinde saat 22.00 sıralarında meydana geldi.
Mezit Dağları'nda yaşayan yavru ayı, yiyecek bulmak için indiği çevre yolundan yolun karşısına geçmek isterken Ankara istikametinden gelip Bursa yönüne gitmekte olan Ayhan Kök yönetimindeki 34 GA 7690 plakalı TIR'ın çarpması sonucu yaralandı.
İki ayağı kırılan yavru ayı orta refüjde bulunan su kanalına düştü.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem aldıktan sonra durum Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne bildirdi.
Ekipler tarafından iğne atılarak bayıltılan yavru ayı tedavisi yapılmak üzere Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi'ne götürüldü.
Polis tarafından ifadesi alınan TIR sürücüsü Ayhan Kök, "Yolda ışıklandırma sistemi yetersiz olduğu için vurduğum şeyi fark edemedim, önce insana çarptığımı düşündüm, aşağıya inip baktığımda ayı olduğunu görünce durumu polise bildirdim, çok üzüldüm" dedi.
Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.
Yollar savaş alanına döndü!
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA... Kavimler göçü başladı! Böyle fotoğraflandı...
SON DAKİKA... Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? Meteoroloji'den yeni rapor
Narin Güran davasında flaş gelişme! Nevzat Bahtiyar aleyhine temyiz başvurusu
SON DAKİKA | Binlerce kişi merakla bekliyordu! İnfaz düzenlemesi yürürlüğe girdi
RESİMLİ BAYRAM MESAJLARI: Kurban Bayramı En Güzel, Yeni, Anlamlı, Dualı, Ayetli, Hadisli Kurban Bayramı Mesajları!