hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Berkin Elvan'ın cenazesi için konuştu

    Berkin Elvanın cenazesi için konuştu
    expand

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kızılay-Çayyolu metro açılış töreninde konuştu. Berkin Elvan'ın cenazesinin ardından yaşanan olaylara değinen Erdoğan, "Dün İstanbul'da değişik yerlerde partimizin seçim koordinasyon merkezlerini yaktılar, yıktılar. Bunlar sahtekar" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kızılay-Çayyolu metro açılış törenine katıldı. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, şunları söyledi; "Bugüne kadar eser var mı bunlardan? Yok. Şimdi çıkmışlar konuşuyorlar. Ne yapacaksınız onu söyleyin. Şunu bedava yapacağım, mazotu şu kadara indireceğim falan. Neyi kullandırıyorsun ya. Bu ülkeyi neyle idare edeceksin, bu personelin maaşını neyle ödeyeceksin. Siyaset dürüstlük üzerine inşa edilir. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Bunlarınki yatsı olmadan söndü."

    Berkin elvan'ın cenazesinin ardından yaşanan polis müdahalesiyle ilgili olarak da konuşan Erdoğan,"Dün İstanbul’da partimizin seçim ofislerini yıktılar. Hani bunlar özgürlükçüydü. Bunlar sahtekar. Bunlar sandığa inanmıyor. Ve geleceklerini de görüyorlar. 30 Mart’ı şimdiden gördükleri için kargaşa çıkaralım da bu kargaşa ile netice alır mıyız diyorlar. Ama alamayacaklar" dedi.

    Okmeydanı'nda gergin dakikalar

    Enver Aysever gözyaşlarını tutamadı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow