hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ''Bir anlık kararla eşimi ve kızımı öldürdüm''

    Bir anlık kararla eşimi ve kızımı öldürdüm
    expand

    Adana'da geçen 19 Nisan'da, borç bunalımına girip yatağında uyuyan eşi 45 yaşındaki Nazan ile kızı 15 yaşındaki Ladin'i başlarına ateş ederek öldüren 41 yaşındaki Hakan Şimşek, "Banyoda havlu alırken, daha önce buraya bıraktığım tabancayı gördüm. Bir anlık kararla uyuyan eşimi ve kızımı öldürdüm" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay, merkez Yüreğir İlçesi'ne bağlı Kışla Mahallesi'ndeki DSİ TOKİ konutlarında meydana geldi. Bir süre Şimşek Ailesi'nden haber alamayan akrabaları, 22 Nisan'da gittikleri evde kapının da kilitli olduğunu görünce, zehirlenmiş olabileceklerini düşünerek itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye merdiveniyle 6'ncı kattaki eve balkondan giren itfaiyeciler ve polisler, mimar olmasına rağmen mesleğini yapmayan Nazan Şimşek ile lise 1'inci sınıf öğrencisi Ladin Şimşek'in başlarına sıkılan kurşunla öldürüldükten sonra battaniyeye sarılmış cesetleriyle karşılaştı. Kadın kuaförü Hakan Şimşek de, polis ekipleri tarafından baraj çamlığında yakalandı.

    ''Seda'ya verdiğim yüzükler annemindi''

    Hakan Şimşek, ''yakın akrabayı tasarlayarak öldürme'' suçundan 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle Adana 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. İlk duruşmada savunma yapmayan Hakan Şimşek'in Seda D. isimli bir sevgilisi olduğu ve sevgilisinden bir erkek bebeği olduğu ortaya çıktı.

    Tanık olarak ifade veren Seda D. ise cinayetten bir gün sonra Hakan Şimşek'in kendisine öldürdüğü karısının yüzüklerini hediye ettiğini söyledi. 3'üncü duruşmada savunma yapan Şimşek, verdiği yüzüklerin eşine değil annesine ait olduğunu öne sürerek, "Yüzükler uzun süre bende olmasına rağmen niçin o anda verdiğimi bilemiyorum. Belki vedalaşmak istemişimdir" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kendimden vazgeçtim

    Hakan Şimşek, olay günü eve gelmeden alkol aldığını belirterek şunları söyledi: "Eve geldiğimde kızım uyuyordu. Eşimle bir süre sohbet ettik. Sonra eşimle yatağa uzandık. Ben uyuyamadığım için kalktım. Balkonda içki ve sigara içtikten sonra banyoya girdim. Havlu alırken havluluğa bıraktığım tabancayı gördüm. Bir anlık kararla uyuyan eşime ve kızıma yakın mesafeden ateş ederek öldürdüm. Evden ne kadar süre sonra çıktığımı biliyorum. Bir gün sonra Seda D.'nin yanına gittim. Şahsi borçlarımla ilgili birçok konuyu açıklığa kavuşturmak için bir şeyler yazdım. Üzerimdeki silahla yakalana kadar dolaştım. Bu benim en büyük pişmanlığımdır. Şu an kendimden de vazgeçmiş durumdayım. Bu olaydan sonra benim için her şey bitmiştir."

    Mahkeme heyeti, Hakan Şimşek'in tutukluluk halinin devamına karar verirken duruşmayı erteledi.

    Sırrı Süreyya Önder: Demirtaş'ı yedirmeyiz

    Ünlü bilim insanı Nobel ödülünü satışa çıkardı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow