Bir haftada 111 kayıp çocuk bulundu

İstanbul'da Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından 05-11 Mayıs tarihleri arasında yapılan çalışmalarda "kayıp" olarak aranan 111 çocuğun bulunduğu, çocuğun cinsel istismarı ve benzeri suçlardan yakalanan 13 şüpheliden 6'sının çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı belirtildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda 111 kayıp çocuğun bulunduğu belirtildi.
Polis operasyonları sonucu bulunan çocuklardan 84'nün ailelerine, 27'sinin ise Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna teslim edildiği öğrenildi.
Öte yandan 'Çocuğun cinsel istismarı', 'Kasten öldürme ve yaralama', '2911 sayılı kanuna muhalefet ve cinayet' suçlarından 13 şüphelinin yakalandığı belirtildi. Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden 6'sının tutuklandığı belirtildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Kağıthane'de tam 'gaz' facia: 4 araca çarptı, 2 kişi yaraladı
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Yüzme öğrenmeye çalışan lise öğrencisi hayatını kaybetti
Plastik fabrikasında yangın: Dumanlar gökyüzünü kapladı