hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bolu'da yolcu otobüsü kaza yaptı, yolcular camlardan atladı

    Boluda yolcu otobüsü kaza yaptı, yolcular camlardan atladı
    expand

    Bolu’da, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otobüs yoldan çıkarak yaklaşık 100 metre sürüklendi. Korku dolu anlar yaşayan yolcular otobüsün camını kırıp kendilerini dışarıya atarken, kazada araç sürücüsü yaralandı.

    Kaza saat 06.00 sıralarında TEM Otoyolu Çaydurt gişelerine 5 kilometre uzaklıkta meydana geldi. İstanbul istikametine gitmekte olan 40 yaşındaki Şahin Karadana idaresindeki 27 AT 190 plakalı içerisinde 40 yolcu bulunan otobüs, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yol kenarında bulunan yağmur kanalına girerek yaklaşık 100 metre sürüklendi. Bir çoğu uyuyan yolcular korkuyla yerlerinden fırlarken, otobüste büyük panik yaşandı. Otobüsün durmasının ardından bazı yolcular camları kırıp kendilerini dışarıya attılar.
     
     
    Kazada yaralanan sürücü Şahin Karadana, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde tedavi altına alındı. Sağlık ekipleri kazada büyük korku yaşayan bazı yaşlı vatandaşların da tansiyonlarını ölçtüler. Yol kenarında bekleyen yolcular üşüyen çocuklarının üzerine battaniye örttüler.

    Otobüs sürücüsünün 10 dakika önce dinlenme tesisinde değiştiğini söyleyen yolcular, “Genç bir sürücü vardı o çok güzel kullanıyordu. Köroğlu dinlenme tesislerinde bu sürücü değişti. Seyir halindeyken bir anda sallanmaya başladık ve kaza yaptık. Çok korktuk” dediler. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow