hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Böyle sapıklık görülmedi

    Böyle sapıklık görülmedi
    expand

    Bursa'da ev ve 2 çocuk annesi 31 yaşındaki T.H. sabsah kalktığında evinin kapısının önüne bıraktığı ayakkabılarının içinde sperm gördü ve polise haber verdi. Şimdi polis DNA testinden sapığın kim olduğunu tespit etmeye çalışıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesi Barış Mahallesi'nde, evli ve 2 çocuk annesi 31 yaşındaki T.H., sabah kalktığında evinin kapı önüne bıraktığı ayakkabının içinde sperm gördü.

    Yakın arkadaşının akşam yapılan düğün törenine öğretmen olan eşi N.H. ile katılan 2 çocuk annesi T.H, gece dönüşte ayakabılarını kapının önünde unuttu. Sabah çarşıya gitmek için giyeceği ayakkabının içersinde sperm gören T.H., gözlerine inanamadı. Daha sonra eşine haber veren T.H., yapılanın kendisine hakaret olduğunu belirterek, polisi şikayetçi oldu.

    Eve gelen polis, parmak izi aldıktan sonra içersinde sperm olan ayakkabıyı poşet içersine koyarak emniyet müdürlüğüne götürdü. Aldığı parmak izinin yanı sıra, binanın çevresindeki kamera görüntülerini de izleyen polis, spermden alınacak DNA ile emniyet müdürlüğünde benzer olaylardan kaydı bulunanları karşılaştıracak. Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gwyneth Paltrow Yahudi inanışını seçti

    Polisle kanlı çatışma

    İran'da haber sitelerine yasak geliyor

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow