Can Bonomo ve ekibini taşıyan araç Gelibolu'da kaza yaptı

Şarkıcı Can Bonomo ile ekibini taşıyan araç, Gelibolu ilçesi yakınlarında kaza yaptı. Bonomo, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İstanbul'dan Çanakkale'ye konser vermek için gelen Bonomo ve ekibini taşıyan Tamer Karabulut yönetimindeki 34 GZ 1216 plakalı araç, Cennetkoy mevkisinde yoldan çıkıp, deniz kenarındaki şarampole devrilmeden durdu.
Kazada, Bonomo ile İpek Karadeniz, Kazım Çakır, Tuğçe Özne, İsmet Onur ve Nuri Alporlu hafif yaralandı.
Bonomu, getirildiği Gelibolu Devlet Hastanesi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Çanakkale'ye konser için gittiklerini belirterek, "Allah'a şükür pek bir şey yok. Hafif yaralanan arkadaşlar var. Ama ölümden döndük. Araba uçurumun kenarında denize sarkık durdu" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
2025 İSTANBUL KURBAN KESİM YERLERİ (ANADOLU-AVRUPA YAKASI): İstanbul’da Kurban Kesim Yerleri Nerede?
AVRASYA TÜNELİ BAYRAMDA ÜCRETSİZ Mİ? İstanbul'da Marmaray, İETT Otobüsleri, Adalar Vapuru Bayramda Bedava mı? Kurban Bayramı Ücretsiz Köprü ve Otoyollar!
Beykoz’da Otomobil Dereye Uçtu: Sürücü Kaza Yerinden Kaçtı, Yaralıyı İtfaiye Kurtardı
Meteoroloji'den 7 il için "sarı kodlu" sağanak uyarısı!
YENİ TRAFİK CEZALARI 2025: Alkollü Araç Kullanımı, Hız İhlali, Drift ve Emniyet Kemeri Cezaları: Trafik Kanunu Maddeleri Değişiyor!