hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çarşı’dan Bebek’te eğlenenlere maytaplı tepki: "Çıldırt bizi sosyete!"

    Çarşı’dan Bebek’te eğlenenlere maytaplı tepki: Çıldırt bizi sosyete
    expand

    Beşiktaş taraftarı "biz yastayız, sosyete eğleniyor" diyerek Bebek’teki eğlence yerlerine maytap ve torpil atarak müşterilerin kaçışmasına sebep oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Her zaman verdiği mesajlarla ve yaptıklarıyla gündem yaratan Beşiktaş taraftarı bu sefer de şaşırtmayı başardı. Onursal başkan Süleyman Seba’nın hayata gözlerini yummasıyla Çarşı grubu yas ilan etmişti. Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre yas kararının ardından bir grup taraftar Bebek'teki eğlence yerlerinin bulunduğu caddede eylem yaptı.

    Terör Daire Başkanı açığa alındı


    Meşaleler yakarak Bebek’te trafiği kapatan taraftarlar Bebek’in en gözde mekanlarından Lucca’ya maytap ve torpil atarak müşterilerin kaçışmasına sebep oldu. Taraftarlar “Sosyete, sosyete çıldırt bizi sosyete” diye tezahürat tuttuktan sonra patlayıcı madde atmaya devam etti.

    Grup daha sonra “Seba ölmüş adamlar eğleniyor. Yasımız var yasımız” diye tepki gösterdi. Bazı müşteriler korkup kaçışırken birkaç kişinin de aksine video çekmesi dikkat çekti. Akşam saatlerinde hıncahınç dolu olan eğlence yerleri olay sonrası bir anda boşaldı.

    Nasrallah: ''Kürtler iyi hesap yapmadı''

    Mekan çalışanları garson, vale ve güvenlikler olaya müdahale ederek maytap atmalarını engellemek istedi. Ancak gençleri ikna edemedi.

    Olay yerine az sayıda gelen polisin sayısı da yetersiz olunca taraftarlar “Beşiktaş, Beşiktaş” tezahüratlarına devam ederek trafiğin iyice arapsaçına dönmesine neden oldu. Grup içindeki bazı taraftarların müdahalesiyle olaylar dahada büyümeden taraftarlar dağıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çarşı’dan Bebek’te eğlenenlere maytaplı tepki: Çıldırt bizi sosyete

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow