Cem Garipoğlu'nun DNA'sı anne babası ile örtüştü

Cem Garipoğlunun DNAsı anne babası ile örtüştü
expand

Cem Garipoğlu ile anne-babasından alınan DNA profil analizlerinin örtüştüğü öğrenildi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Silivri Cezaevi'nde intihar eden Cem Garipoğlu'nun DNA'sı ile anne ve babasından alınan doku örneklerinin uyumlu olduğu tespit edildi.  

Münevver Karabulut'u öldürmekten 24 yıl hapis cezasına çarptırılan ve kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde intihar eden Cem Garipoğlu'nun anne ve babası, iki gün önce Adli Tıp Kurumu'na gelerek doku örneği verdi.

Karabulut ailesinin başvurusu üzerine Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebiyle alınan mahkeme kararı doğrultusunda, Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu ve babası Mehmet Nida Garipoğlu'ndan DNA analizi için kan ve tükürük örneği alındı.  

Garipoğlu çiftinden alınan örnekler, Adli Tıp Kurumu Biyoloji İhtisas Dairesi'nde, intihar eden Cem Garipoğlu'ndan alınan DNA profiliyle karşılaştırıldı. Yapılan incelemede, Garipoğlu ailesinin fertlerinin DNA profillerinin örtüştüğü tespit edildi. 

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Münevver Karabulut'un ailesi dava açacak

Adli Tıp Kurumu'nun DNA profillerinin karşılaştırılmasına ilişkin raporu UYAP üzerinden bugün Silivri Başsavcılığı'na ulaştı.

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, tahkikatın sürdüğünü ve Garipoğlu ailesinin DNA profillerinin uyumlu olduğunu belirtti.

Cem Garipoğlu: ''Beni buradan çıkarın''

Garipoğlu ile İlker Başbuğ'un yolları nasıl kesişti?

Cem Garipoğlu’nun mezar taşına ismi yazılmadı

Cem Garipoğlu toprağa verildi

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow