hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çok şiddetli sağanak başladı... İstanbul'da trafik kilit!

    Çok şiddetli sağanak başladı... İstanbulda trafik kilit
    expand

    İstanbul sabahın ilk saatleriyle birlikte sağanak yağışın etkisi altına girdi. İş yerine gitmek için evlerinden çıkan bazı vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalandı. Sağanak yağış nedeniyle birçok noktada trafik kazaları yaşanırken, kentte trafik durma noktasına geldi. İş yerlerine gitmek için yola çıkan vatandaşlar saatlerce trafikte beklemek zorunda kaldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Meteorolojinin İstanbul için sağanak yağış uyarısının ardından saat 06.00 sıralarından yağış başladı. Aniden bastıran ve şiddetli olan sağanak yağış işe gitmek için evinden çıkan bazı vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Bazı vatandaşlar yanlarında bulunan şemsiyelerini açarak yağmurdan korunurken, bazıları ise çevredeki iş yerlerinin tentelerine ve otobüs duraklarına sığındı. Yağmur nedeniyle yollarda da kısa sürede su birikintileri oluştu.

    Çok şiddetli sağank yağış şu sıralarda etkisini devam ettirirken. Birçok noktada yaşanan trafik kazaları nedeniyle trafik dorma noktasına geldi. Anadolu yakasından Avrupa'ya araçlarıyla geçmek isteyen sürücüler saatlerce trafikte beklemek zorunda kaldı.

    Yağışın, aralıklarla gün boyu devam edeceği tahmin ediliyor. Yetkililer, su baskını ve diğer olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı.


    Daha önce bu görüntüler yaşanmıştı...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow