hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çöp konteynerinde patlama: 1 polis yaralı!

    Çöp konteynerinde patlama: 1 polis yaralı
    expand

    Şırnak'ın İdil ilçesinde çöp konteynerinde tuzaklanmış patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 polis memuru yaralandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İdil ilçesinde dün saat 24.00 sıralarında yüzleri kapalı bir grup gösterici, Alanya Caddesi'nde yasadışı eylem yapmak istedi.

    Polise taş, molotof ve havai fişeklerle saldıran grubu dağıtmak üzere sevk edilen TOMA aracı, yoldaki barikatları kaldırmak istedi.

    Gümüşhane'de PKK'lılarla silahlı çatışma çıktı

    Yolda bulunan barikatlar kaldırıldığı sarada önceden çöp konteynerina tuzaklanmış patlayıcının patlaması sonucu araçta bulunan polislerden biri yaralandı.

    Yaralı polis memuru, İdil Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

    Olay yerine gelen zırhlı araçların havaya ateş etmesiyle grup ara sokaklara kaçarak dağıldı.

    BİR ÇOK EV VE İŞYERİNİN CAMI KIRILDI

    Şırnak'ın İdil İlçesi'nde 1 polis memurunun yaralanmasına yol açan çöp konteynerinde tuzaklanmış patlayacının infilak etmesi ile çok sayıda ev ve iş yerinin camlarınında kırıldığı görüldü.

    Belediye ekipleri yolda çukur açılmasına neden olan patlayıcının izlerini temizlerken, hasarın büyük olduğu belirtildi.İdil İlçesi'nde dün geceyarısı Alanya Caddesi'nde çöp konteynerina tuzaklanan ve patlatılması ile bir polis memurunun yaralanmasına neden olan patlayıcının büyük hasara da yol açtığı belirtildi. Patlamanın etkisiyle çevrede bulunan ev ve iş yerlerinin camları tamamen kırılırken, patlamanın gerçekleştiği yolda büyük bir çukur açıldığı görüldü. Belediye ekipleri ve esnaflar olaydan sonra temizlik yaparken, yetkililer kullanılan patlayıcının cinsinin tespit etmeye çalışıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow