hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Davutoğlu: Erdoğan ile ilişkimize kimseyi karıştırmam

    Davutoğlu: Erdoğan ile ilişkimize kimseyi karıştırmam
    expand

    Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, ''aramızı bozmaya çalışıyorlar'' açıklamasını değerlendirdi. ''Bizim ilişkimiz öyle kolay kolay sarsılacak bir ilişki değildir. Buradan kimseye ekmek çıkmaz'' dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başbakan Ahmet Davutoğlu, Atina dönüşü uçaktaki gazetecilere konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aralarında çatışma, ihtilaf çıkar mı diyen bekleyenler olduğunu söyledi. En kritik süreçlerden Erdoğan ile omuz omuza çıktıklarını belirten Davutoğlu, "gazete haberleriyle, yorumuyla aramıza Cumhurbaşkanımızla aramıza birisinin girmesi mümkün değildir. Biz kader arkadaşıyız. Bunu herkesin bilmesi lazım. Bu konuda aşılıyız" dedi.

    Türkiye'de kriz çıkmasını bekleyen iç ve dış odaklar olduğunu savunan Davutoğlu, "yolsuzlukla mücadelede de taviz vermeyiz. Cumhurbaşkanımızın iradesi de böyleydi, benim iradem de böyledir" ifadesini kullandı.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan ile haftalık olağan görüşmeler dışında da ailece biraraya geldiklerini açıklayan Davutoğlu, "nitekim geçen akşam da bahçeden geçerek yemek yedik. Biz gerekli olan her an görüşüyoruz" diye konuştu.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sanatçılarımız cesur olsun

    Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a yanıt verdi

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow