hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Devlet Bahçeli, Fethullah Gülen'i Türkiye'ye çağırdı

    Devlet Bahçeli, Fethullah Güleni Türkiyeye çağırdı
    expand

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Konuşmasında hükümete yönelik sert eleştirilerde bulunan Bahçeli, Fethullah Gülen'e Türkiye'ye dönmesi çağrısında bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bahçeli konuşmasında "Pensilvanya'ya sesleniyorum. Sayın Fethullah Gülen bey Türkiye'ye geliniz. 12 yıllık AKP iktidarının 10 yılıyla yüzleşeceğinizi ifade ediniz. 'Herşeyi karşılıklı tartışalım. Bakalım ben geldiğimde sen nereye kaçacaksın' diye sorması lazım" ifadelerine yer verdi.

    Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları

    Erdoğan Gazzeli yavruların ölüme terk edilmemesi için hangi somut katkıyı sunmuştur? Allah aşkına bu adam hangi yaraya merhem olmuştur? Erdoğan periyodik sistematik şiddet karşısında ne yapmıştır? İsrail'in hunhar cinayetlerini durdurmak adına bizim bilmediğimiz hangi mücadeleleri Erdoğan icra etmiştir. Bize göre Erdoğan susmalı bir daha da konuşmamalıdır. Zira konuştukça batmakta rezil olmaktadır.

    Türkmenler öldürülmektedir

    Zulüm sadece Gazze'de değildir. Türkmenler öldürülmektedir. Mukayese etme niyetimiz yok. Ama Kerkük, Telafer, Tuzhurmatu başta olmak üzere Türkmen yurtlarında akan kan Gazze'yi aratmamaktadır. IŞİD, Peşmerge ve Merkezi Irak güçleri tarafından Türkmenler kuşatma altındadır. Türkmeneli kan revan içindedir. Türkmenlerin sesini işiten çok azdır. Gazze'ye gösterilen alakanın yarısı Türkmenlerden esirgenmektedir. IŞİD ve İsrail'in ikisi de cami vurmakta Müslüman öldürmektedir. İkisi de küresel projedir. IŞİD tarafından 49 vatandaşımız esir edilmiştir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    10 Ağustos'ta ekmek kazanacak

    Erdoğan sokağa çıkamadığımızı ahlaksızca iddia etmiştir. Adam olamayan Adaya buradan söylüyorum. Senin baktığın yerde elbette biz olmayız. Senin bulunduğun zeminlerde elbette biz görünmeyiz. Zira senin gözlerin haine alışkındır, senin kulakların para sayma makinelerinden çıkan seslere, ayakkabı kutularından çıkan milyon dolarlara duyarlıdır. Bizim nerede durduğumuzu büyük Türk milleti bilmektedir. PKK severler kendi işlerine bakmalıdır. Erdoğan ne yaparsa yapsın Allah'ın izniyle 10 Ağustos'ta ekmek kazanacak Ekmel bey devletin çatısına oturacaktır.

    Ekmel bey Ekmek, Aday Erdoğan erozyondur. Ekmel bey huzur, Aday Erdoğan hazımsızlıktır. Ekmel bey istikbale açılan kapı, Aday Erdoğan ikbal ve iffetsizliğe açılan yaralı simadır. Eğilmiş baş, egoist mizaç, ehli salip cümle için zafer kapısı Erdoğan'dır.

    İsrail, Filistinlilerin sığındığı okulu vurdu!

    Akrabalarına kızdı, servetini bağışladı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow