hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "DJMAG Top 100 DJS Dünya Turnesi" sizi yerinizden zıplatmaya geliyor!

    DJMAG Top 100 DJS Dünya Turnesi sizi yerinizden zıplatmaya geliyor
    expand

    “DJMAG Top 100 DJs Dünya Turnesi”, elektronik müzik severleri 14 Kasım Cuma günü Life Park Big Top Festival Çadırında dünyanın en önemli DJ’lerinden, Armin van Buuren, Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano ile bir araya getiriyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Elektronik müziğin dev isimleri Armin van Buuren, Martin Garrix ve Sunnery James & Ryan Marciano, müzik ve performans şöleni yaşatmak için ilk kez İstanbul’a geliyor. Dünyanın en iyi ve en popüler DJlerinin elektronik müzik severler tarafından oylanarak seçildiği, DJMAG Top 100’ DJs 2014 listesinde yer alan bu üç isim, Amsterdam, Londra ve Manchester’ın ardından İstanbul’da! 14 Kasım Cuma günü elektronik müziğin doruklarına çıkmak istiyorsanız Life Park’a bekleniyorsunuz. Sadece bu şov için kurulacak devasa büyüklükteki festival çadırında bu görkemli prodüksiyonun büyüsüne kapılacaksınız. 

    Sensation, I Am Hardwell ve Life in Color gibi adından söz ettiren etkinliklere imza atan One Colony’nin organizasyonunda gerçekleşecek ‘DJMAG Top 100 DJs Dünya Turnesi’nde dünyanın en iyi DJlerini bir arada dinlemeye, elektronik müziği hissetmeye hazırlanın ve 14 Kasım Cuma günü Life Park’ta yerinizi ayırtın!

    Armin van Buuren DJMAG Top 100 DJs listesinde 4 yıl üst üste zirveye oturmuş ve kariyerinde “En iyi uluslar arası DJ ve “En iyi trance müzik sanatçısı” ödüllerine layık görülmüş olan Hollandalı DJ ve prodüktör TOP 100 DJs turnesi kapsamında İstanbul’da sizlerle! Kariyeri boyunca sayısız festival ve etkinlikte milyonlarca hayranı önünde sahne almış olan, müziği ile dünyanın gelmiş geçmiş en iyi DJlerinden biri olmayı başaran Armin van Buuren ile unutulmaz bir deneyime hazır olun.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Martin Garrix Elektronik müzik dünyasına adım attığı 2011 yılından bu yana kısa sürede milyonların hayranlığını kazanan ve henüz daha 18 yaşında olmasına rağmen Animals, Wizard, Tremor gibi milyonlarca kez dinlenen hit şarkıları ile geleceğin bir numaralı DJlerinden biri olmaya aday olup; çıkarmış olduğu parçalarla Beatport listelerinde bir numaraya yerleşebilen en genç artist ünvanına sahip Martin Garrix ilk performansıyla  İstanbul’u sallamaya geliyor. 

    DJMAG Top 100 DJS Dünya Turnesi sizi yerinizden zıplatmaya geliyor

    Sunnery James & Ryan Marciano2006 yılında bir araya gelmiş ve Tomorrowland, Sensation, Mysteryland gibi pek çok büyük festivalde sahne alıp; kendilerine ait “Sexy by Nature” konseptiyle dünya turnesine çıkacak olan elektronik müzik ikilisi Sunnery James & Ryan Marciano bu müzik dolu etkinlik kapsamında yerini alıyor.  Swedish House Mafia üyelerinden Axwell’in tabiriyle Hollanda’nın Swedish House Mafia versiyonu olması gereken ve 2012 yılında Sensation Türkiye etkinliği kapsamında performans gösterip, katılımcılar tarafından büyük beğeni toplayan ikili tekrardan İstanbul’da!
    QubiconElektronik müziğin Türkiye'deki en iyi temsilcilerinden Qubicon, Top 100 DJs World Tour 2014 kapsamında, Armin van Buuren, Martin Garrix ve Sunnery James & Ryan Marciano ile birlikte 14 Kasım'da sahnede olacak!Hardwell, W&W ve Deniz Koyu gibi ünlü isimler tarafından desteklenen, Faruk Sabanci ve Emrah İş ortaklığında bir araya gelen Qubicon, 14 Kasım'da Life Park İstanbul'da sizlerle.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MEKAN: Life Park
    TARİH: 14 Kasım 2014, Cuma
    ULAŞIM: Etkinlik günü saat 16:30'dan itibaren Hacıosman metro durağından etkinlik alanına ring servisler olacaktır. Ek olarak, Kadıköy ve Taksim’den gidiş-dönüş servis biletleri Biletix aracılığı ile temin edilebilir.

    PROGRAM:

    16.00: Kapı Açılış16.30–18.30: Qubicon18.30–20.30: Sunnery James & Ryan Marciano20.30–22.00: Martin Garrix22.00–00.00: Armin van Buuren
    Bilet Satış: http://www.biletix.com

    Detaylı bilgi için Facebook sayfası: facebook.com/onecolony

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Deluxe Lounge: Deluxe lounge bilet sahipleri ikram servisi yanı sıra standart alanda serbest dolaşım hakkına sahiptirler. 18 yaşından küçük katılımcılar deluxe lounge’a ebeveyn veya 18 yaş üstü  bireylerin refakatinde katılım gösterebilirler

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow