hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dolmabahçe'de feci kaza!

    Dolmabahçede feci kaza
    expand

    Beşiktaş Dolmabahçe Caddesi'nde 3 otomobil, 1 panelvan ve 1 belediye otobüsünün karıştığı zincirleme trafik kazasında Kuveytli 2 turist hayatını kaybetti, 3'ü ağır 7 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle Dolmabahçe Caddesi'nde trafik iki yönde de durma noktasına geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Zincirleme kaza saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, plakası belirlenemeyen bir motosiklet sürücüsü Beşiktaş'tan Kabataş yönüne ilerlerken, Dolmabahçe Sarayı önünde bilinmeyen bir nedenle fren yaptı. Arkasından gelen 34 V 5591 plakalı lüks otomobilin şoförü de motosiklete çarpmamak için aniden durdu. Otomobilin arkasında ilerleyen 34 PPV 97 plakalı Sarıyer-Taksim hattında çalışan belediye otobüsünün şoförü de otomobile çarpmamak için direksiyonu kırarak manevra yapmak istedi. Ancak sürücünün kontrolünden çıkan belediye otobüsü, karşı yöne geçerek, Kabataş'tan Beşiktaş yönüne ilerleyen 34 ZD 1822 plakalı panelvan ile 34 MD 964 ve 34 BG 2996 plakalı otomobillerle kafa kafaya çarpıştı.


    2 KUVEYTLİ TURİST ÖLDÜ

    Kazada, panelvanda bulunan biri kadın 2 Kuveytli turist hayatını kaybetti. Otobüs, panelvan ve özel otomobillerde bulunan yolculardan 3'ü ağır 7 kişi de yaralandı.

    İşte seçim hükümetinde partilerin dağılımı!

    Levent Üzümcü görevinden alındı

    ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ

    Kaza sonrası Dolmabahce Caddesi'ne çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi. Kazada hafif şekilde yaralanan kişilere ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Araç içinde sıkışan 2 yaralı ise itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Kazada yaralananlar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

    CAMDAN FIRLAYARAK PANELVANIN ALTINDA SIKIŞTI

    Kazanın şiddetiyle panelvan içinde sıkışan Kuveytli turistin cesedi itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Camdan fırlayarak panelvanın altında sıkışan Kuveytli kadın turist ise yine itfaiye ekiplerince ağır yaralı olarak kurtarıldı. Ancak talihsiz kadın, sağlık ekiplerinin olay yerindeki tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Pentagon: "Türkiye ile tüm teknik detaylarda anlaşıldı"

    Şehit Ali Alkan'ın babası ilk kez konuştu!

    Turistlerin cesetleri ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Kaza nedeniyle Dolmabahçe Caddesi'ndeki trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow