hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Edirne'de bar tuvaletinde cinayet

    Edirnede bar tuvaletinde cinayet
    expand

    Edirne'de eski Kırkpınar Güreşleri ağasının oğlu ile bir mafya babasının yeğeninin bardaki kavgası cinayetle son buldu. V. Altunhan, "Kürt Ahmet" olarak bilinen Ahmet Turgut'un yeğeni Ömer Turgut'u barın tuvaletinde başına bir el ateş ederek öldürdüğü ve olay yerinden kaçtığı iddia edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay, gece saat 02.00'de Trakya Üniversitesi kampusu karşısındaki 1'inci Murat Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'nde, alkollü bir içecek firması tarafından yeniden düzenlenerek "Bu sokakta hayat var" adı verilen kafe ve barlar sokağındaki "Fly Pub" adlı barda meydana geldi. Bara eğlenmeye gelen eski Kırkpınar Ağası, iş adamı Mustafa Altunhan’un oğlu V. Altunhan ile Hamzabeyli Sınır Kapısı Gümrük ve Turizm İşletmeleri’nde kantar görevlisi olarak çalışan Ömer Turgut arasında tartışma çıktı.

    İddiaya göre, V. Altunhan, bar tuvaletine götürdüğü Turgut'u tabancayla başına bir el ateş ederek vurduktan sonra, otomobille olay yerinden kaçtı. Olay sonrası barda müşteriler arasında büyük panik yaşanırken, gelen polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Ömer Turgut'un öldüğü belirlendi. Turgut'un "Kürt Ahmet" olarak bilinen Ahmet Turgut'un yeğeni olduğu öğrenildi.

    Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Turgut'un cesedi otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Tartışma anının iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdığı belirtilirken, polis şüpheli V. Altunhan'ı yakalamak için çalışma başlattı.

    Doktor, eşini 35 bıçak darbesiyle öldürdü

    Remzi Kartal CNN TÜRK'e konuştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erdoğan, 2015'ten itibaren kabineye başkanlık edecek

    Göründüğü gibi olmayan fotoğraflar

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow