hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Efkan Ala'nın korumalarına "zamanımı çalıyorsunuz" diyen iş adamı gözaltına alındı

    Efkan Alanın korumalarına zamanımı çalıyorsunuz diyen iş adamı gözaltına alındı
    expand

    Doğu Anadolu Sanayici ve İş Adamları Federasyonu Genel Sekreteri Halim Gökçe, Erzurum’da bir lokantadan ayrılırken İçişleri eski Bakanı Efkan Ala’nın aracının kendi aracının önünü kapattığını gördü. Ala'nın korumalarına "Zamanımı çalıyorsunuz" diye tepki gösteren iş adamı Halim Gökçe, "Bakan Bey'e hırsız dedi" iddiasıyla gözaltına alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Posta gazetesinde yer alan habere göre, Gökçe Ala'nın korumalarından yol istedi. Korumalar, 'Bekleyeceksiniz' deyince de, “Ama siz benim zamanımı çalıyorsunuz” diyerek tepki gösterdi. Polisler, "Ne yani, hırsız mıyız?" karşılığını verdi. Halim Gökçe sözünü yineledi: "Zamanımı çalıyorsunuz." Araç çekildi, Gökçe gitti. Ancak daha sonra peşinden yetişen polis ekibi, aracı durdurup Halim Gökçe'yi gözaltına aldı.

    Gökçe karakolda ifade verdikten sonra, "Devlet büyüğüne hakaret" suçlamasıyla savcılığa sevkedildi. İfadesinde yaşananları anlatan Gökçe, “Ben o lafı zamanımın çalınması nedeniyle söyledim Bakan Bey’e yönelik bir ifadem olmadı, Bakan Bey üzerine alınmış” dedi. Şikayetçi olan polisler ise Gökçe’nin, "İki hırsız yüzünden bizi bekletiyorsunuz" dediğini öne sürdü. Gökçe serbest bırakılırken, hakkında "Devlet büyüklerine hakaret" suçlamasıyla soruşturma sürüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow