Ekmeleddin İhsanoğlu, Selahattin Demirtaş ve Tayyip Erdoğan'la görüştü

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine çatı aday olarak giren Ekmeleddin İhsanoğlu, diğer iki aday, Recep Tayyip Erdoğan ve Selahattin Demirtaş'ı telefonla arayarak bayramlarını kutladı.
Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, bayramın birinci günü sabahı, kendisine destek veren ya da vermeyen, tüm siyasi partilerin liderlerini, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ve KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun ayrı ayrı arayarak, bayramlarını kutladı.
"Çocuklarınız ve torunlarınızla, hayırlı bayramlar..."
Hürriyet'ten Zeynep Gürcanlı'nın haberine göre, Başbakan Erdoğan'la yaptığı telefon görüşmesinde bayram tebriğini ileten İhsanoğlu, "Çocuklarınız ve torunlarınızla, hayırlı bir bayram geçirmenizi dilerim" dedi. Başbakan Erdoğan da İhsanoğlu'na aynı dileklerle yanıt verdi.
Demirtaş'la Diyarbakır'ı konuştular
İhsanoğlu, bir diğer Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı da tebrik için aradı. Demirtaş'la bayramlaşmanın ardından, İhsanoğlu'nun Cuma günü yaptığı Diyarbakır mitingi ele alındı.
Demirtaş, İhsanoğlu'na, "İyi bir miting gerçekleştirmişsiniz" derken, İhsanoğlu da, "Keşke siz de orada olsaydınız. Görüşme imkanı bulurduk" yanıtını verdi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Uzman isim 'evden çıkmayın' deyip uyardı: 'Aşırı' sıcak hava dalgası alarmı!
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri 2025: Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ne Zaman Başlayacak? Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşi Ödülü Ne?
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!