hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdoğan: "4 olur bereket olur"

    Erdoğan: 4 olur bereket olur
    expand

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in oğlu Yusuf Türkmen ile Esra Savrum'un nikah şahitliğini yaptı. En az 3 çocuk nasihatinde bulunan Erdoğan, ilginç bir anısını da aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen nikahı, Hilmi Türkmen kıydı.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Makedonya Anayasa Mahkemesi Başkanı Salih Murati, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve Üsküdar Yıldırım Beyazıt Camisi İmamı Mustafa Demirkan çiftin nikah şahitleri oldu.

    Evlilik cüzdanını geline veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çiftlere 3 çocuk nasihatini ilginç bir anısıyla yaptı.

    Erdoğan, "Her zaman bir nasihatim var. Bunu bir baba nasihati veya Cumhurbaşkanı nasihati olarak özellikle kayıtlara girmenizi tavsiye ediyorum. İlahiyatçı olarak bunları siz daha önceden aranızda konuşmuşsunuzdur. Sevgili peygamberimiz, 'Ebedi alemde ümmetimin çokluğuyla iftihar edeceğim' diyor. Beypazarlı amcamızdan bana başbakan iken şöyle bir nasihat geldi. Diyor ki; 'Başbakan evladıma söyle, hep böyle en az 3 evlat diyor. Onu şöyle anlatsın; Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah kerim. Sizlerden de bunu bekliyorum" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çiftler ve aileleriyle toplu hatıra fotoğraf çektiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir süre sonra nikâh töreninden ayrılarak Kısıklı'daki konutuna gitti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow