hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdoğan'dan Berkin Elvan'ın annesine yanıt

    Erdoğandan Berkin Elvanın annesine yanıt
    expand

    Başbakan Erdoğan Gaziantep'teki konuşmadan isim vermeden Berkin Elvan'ın ölümüne değindi, "Kılıçdaroğlu her zamanki gibi yalan söylüyor, 'ekmek almaya giden çocuk' diyor. Dürüst ol dürüst. Ne ekmek alması ne alakası var?" dedi. Erdoğan konuşmasında Berkin Elvan'ın annesine de yanıt verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

    "Geçenlerde İstanbul'da bir cenaze yaşandı. Maalesef terör örgütlerinin içine aldığı, terör örgütlerinin içinde ne yazık ki yüzü poşulu, eline sapan verilmiş, cebinde demir bilyelerle olan bir çocuk orada maalesef bir biber gazına muhatap oluyor. Polis, orada yüzü poşulu, elinde
    sapanla, demir bilyeleri savuran o kişinin kaç yaşında olduğunu nereden ayıracak? Ama bu Kılıçdaroğlu her zamanki gibi yalanını söylüyor, 'ekmek almaya giden çocuk' diyor. Dürüst ol, dürüst. Ne ekmek alması ne alakası var?"

    Başbakan Erdoğan Berkin Elvan'ın annesine de şu sözlerle yanıt verdi:

    " Çok enteresan, annesi diyor ki "Evladım katili Başbakan" diyor. Ben evlada sevgiyi bilirim ama, sizin evladınızın mezarına karanfil ve demir bilye atışınızı pek anlamadım.  O  demir bilyeyi acaba, niçin atıyorsun mezara, neyin mesajını veriyorsun. Aynı şeyi babası söylüyor."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow