hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eylem sonunda göstericiler ile polisler birbirine el sallayıp dağıldı!

    Eylem sonunda göstericiler ile polisler birbirine el sallayıp dağıldı
    expand

    Okmeydanı'nda dün gece polis ve göstericiler sık sık karşı karşıya geldi. Buraya kadar olanlar Okmeydanı için 'yeni' değildi. Ancak ilginç olan, geç saatlerde göstericiler ile polislerin birbirlerine el sallayarak dağılmasıydı!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Okmeydanı'nda eylem yapan yüzleri maskeli bir grup yolu trafiğe kapatırken, kendilerine müdahale eden polise de taş ve şişe attı. Polis de gruba karşı biber gazı ve tazyikli su kullandı. Gece yarısına kadar devam eden olaylar sonrası, göstericiler ile polisler birbirlerine el sallayarak dağıldı!

    Mahmut Şevket Paşa Mahallesi'nde dün saat 19.00 sıralarında toplanan yüzleri maskeli bir grup, caddeye barikat kurarak yolu trafiğe kapattı. Polis kısa süre sonra gruba müdahale etti. Ara sokaklara dağılan grup ile polisler arasında uzun süre çatışma yaşandı. Yüzleri maskeli bazı kişiler, ara sokaklardan çıkarak polise taş ve şişe attı. Polis ekipleri ise grubu dağıtmak için biber gazı ve plastik mermi kullandı. TOMA da tazyikli suyla gruba müdahale etti. Polisin attığı biber gazından mahalledeki vatandaşlar da etkilendi.

    Gece yarısına kadar aralıklarla devam eden olaylar, göstericiler ile polisin birbirlerine el sallayarak dağılmasıyla son buldu.


    Hatay'da sel faciası: Ölü ve kayıplar var

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow