hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fethullah Gülen'den Erdoğan'a MOSSAD yanıtı

    Fethullah Gülenden Erdoğana MOSSAD yanıtı
    expand

    Fethullah Gülen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cemaat'in İsrail'le işbirliği yaptığı yönündeki suçlamasına yanıt verdi. "Kendini yerden yere vurmayan bir insan, dışta suçlu arar ve onları yerden yere vurmaya çalışır." dedi. Gülen Erdoğan için "densiz" imasında bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "paralel yapı" olarak nitelendirdiği Gülen Cemaati'ni İsrail'in Dış İstihbarat Servisi MOSSAD'la işbirliği yaptığı suçlamasına Fethullah Gülen'den yanıt geldi.

    "Kendini yerden yere vurmayan bir insan, dışta suçlu arar ve onları yerden yere vurmaya çalışır. Kendi konumunu belirleyemeyen ve enaniyet girdâbı içinde çırpınıp duran kimseler kusurlarını, kabahatlerini, fezâetlerini ve fecâetlerini setretmek için sun’î gündemler oluşturarak dışta suçlular ararlar" diyen Fethullah Gülen, Cumhurbaşkanı Erdoğan' için densiz imasında bulundu:

    "Böyle yapar ve sun’î mücrimler oluşturursak, milletin dikkatini onlar üzerinde yoğunlaştırmış oluruz ve bizi mesâvîmizle, densizliğimizle göremezler” mülahazaları hâkimdir onlarda. Bütün mücrimlerde, günahkârlarda fasl-ı müşterek, ortak düşünce, ortak payda bu evsaftır..."

    Erdoğan'ın katıldığı toplantıda bu mesajı verdi

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow