hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fırtınada yolunu kaybedip denize uçtu!

    Fırtınada yolunu kaybedip denize uçtu
    expand

    Tekirdağ Barbaros Limanı yakınlarında aşırı yağış ve fırtınada yolunu kaybedip denize uçan otomobildeki 3 kişiden 2'si kurtarıldı, biri ise boğularak öldü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kaza, dün gece 02.00 sıralarında Barbaros Limanı’nda meydana geldi.

    Muratlı İlçesi’nde bir fırında çalışan Cemalettin Sezen, 59 YK 606 plakalı otomobiline iş arkadaşları Fedai Köse ve Ahmet Seyfioğlu’nu alarak eğlenmek için Kumbağ'a gitmek için yola çıktı.

    Sezen’in kullandığı otomobil Barbaros Limanı yakınlarına geldiğinde şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle dönüş yolunu fark edemeyince iskeleden denize uçtu.

    Limanda kazayı gören balıkçıların ihbarıyla gelen Jandarma, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Altı Su Grup amirliği dalgıçları ve AFAD kurtarma ekipleri denize uçan araçtakileri kurtarmak için çalışma başlattı.

    Dalgıç polis ekipleri suya girip denizin dibinde ters dönmüş otomobilden Fedai Köse ve Ahmet Seyfioğlu’nu sağ olarak çıkardı. Limanda hazır bekletilen ambulanslarla Seyfioğlu ve Köse Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Otomobil sürücüsü öldü

    Kurtarma ekiplerinin denizin dibinden çıkardığı otomobil sürücüsü Cemalettin Sezen ise sağlık görevlilerinin tüm çalarına rağmen hayatını kaybetti.

    Denize uçan otomobil yaklaşık 2 saat süren kurtarma çalışmasının ardından vinçle çekilerek karaya çıkarıldı. Sezen’in cesedi savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow