hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gökhan Töre'ye silahlı saldırı

    Gökhan Töreye silahlı saldırı
    expand

    Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, İstanbul Şişli'deki bir gece kulübünde çıkan silahlı kavgada yaralandı. Gökhan Töre'nin sağlık durumu iyi. Töre'nin yanında çok sayıda Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli oyuncunun da bulunduğu ortaya çıktı. Altı kişinin yaralandığı gecenin ardından polis gece kulubüne silahın nasıl sokulduğunu öğrenme peşinde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre, sabaha karşı eğlenmek için gittiği Şişli'deki bir gece kulübünde silahlı saldırıya uğradı.

    Omzundan vurulan ve hemen hastaneye kaldırılan Gökhan Töre ameliyata alındı.

    Ahmet Kavalcı, Gökhan Töre'nin silahlı saldırıya uğradığını doğruladı ve futbolcunun hastanede olduğunu belirterek sağlık durumunun kontrol altına alındığını söyledi. Kavalcı, kısa süre içinde Kulübün resmi internet sitesinden bilgilendirme yapacaklarını da iletti.

    Silahlı saldırı sırasında Gökhan Töre dışında 4 kişinin daha yaralandığı öğrenildi.

    Fenerbahçeli futbolcular da vardı

    Eğlenmek için gittikleri mekanda silahlı saldırının ortasında kalan  Gökhan Töre'nin yanında hangi futbolcuların olduğu ortaya çıktı.

    Gökhan Töre'nin eğlence mekanına takım arkadaşları Almeida,Fernandes,Motta,Dany,Kerim Frei,Veli, medya sorumlusu Can İpekçi ve Fenerbahçe'li futbolcular Webo ve Emenike ile birlikte gittiği öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu arada İstanbul Emniyeti cinayet masası ekipleri de olay yerinde inceleme yaptı. Mekana gündüz gelen sivil ekipler, güvenlik kamerası kayıtlarını aldılar. Şimdi normalde güvenlik kontrolü olan gece kulubune nasıl silah sokulduğu araştırılıyor. 

    Saldırının görgü tanığı konuştu

    Beşiktaş'lı futbolcu Gökhan Töre'nin uğradığı silahlı saldırının görgü tanığı Mahir Aslan olay anında Gökhan Töre ile birlikte olduklarını ve olayın bir maganda saldırısı olduğunu açıkladı.

    Sanatçı menajerliği yaptığı söyleyen Mahir Aslan, "Akşam bereber eğleniyorduk. Magandanın biri çıktı ve sağa sola ateş etti. 6 kişi yaralandık. Ben taburcu oldum. Gökhan abi çok iyi şu anda hiç bir sıkıntısı yok. Biz sadece dışarı çıkıp eğlenmek istedik. Olayın bizle bir alakası yok. Yan locada oldu. Bizim locamız ayrıydı. Yan locadan kurşunlar bize sekti" diye konuştu.

    Abdullah Avcı: "Geçmiş olsun demeye geldik"

    Gökhan Töre'yi ziyarete gelen Milli Takım eski teknik direktörü Abdullah Avcı ise "oyuncu da Can'da beraber olduğumuz hem oyuncumuz hem arkadaşlarımız.Geçmiş olsun dileği ile geldik. Son durumlarını gördük.İyiler. Dileklerimizi ilettik herkese geçmiş olsun"şeklinde açıklama yaptı.

    Beşiktaş'tan açıklama

    Beşiktaş kulübü Töre'yle ilgili bir açıklama yayınladı:

    "Profesyonel futbol takımımızın oyuncusu Gökhan Töre, dün gece takım arkadaşları ile birlikte gittiği eğlence yerinde, bir saldırganın tabancasından çıkan kurşunun sekerek omuzuna isabet etmesi sonucu yaralanmıştır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Saldırganın bir kadına ve ardından çevreye açtığı ateş sonucunda, eğlence yerinde bulunan 5 kişi daha yaralanmıştır. Oyuncumuzun saldırgan ile kesinlikle bir ilgisi yoktur. Polis, saldırgan ile ilgili soruşturmaya başlamıştır. Gökhan Töre, olayı takiben Florence Nightingale hastanesinde müşahede altına alınmış ve tedavisine başlanmıştır."

    Ameliyat başarılı geçti

    Takım arkadaşları ile birlikte dün gece gittiği eğlence mekanında, bir şahsın tabancasından çıkan kurşunun sekerek omzuna isabet etmesi sonucu yaralan Gökhan Töre ameliyat oldu. Florence Nightingale Hastanesi'nde tedavi altına alınan Gökhan Töre, bugün ameliyat oldu. Yapılan açıklamaya göre Töre'nin ameliyatının başarılı geçtiği ve milli futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Beşiktaş Kulübü Medya Sorumlusu Can İpekçi'nin ameliyatının ise devam ettiği açıklandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow