hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Halep'te başlayan kız kaçırma İstanbul'da cinayetle bitti

    Halepte başlayan kız kaçırma İstanbulda cinayetle bitti
    expand

    Suriye'li iki ailenin Halep kentinde başlayan kız kaçırma kavgası, İstanbul'da cinayetle sonuçlandı. Kız kaçırıp İstanbul'a getiren Meyyar A.(22), peşinden gelen kızın akrabaları Khaldoun S.(53) 'yı öldürdü Tarik S.'yı (19)'u ağır yaraladı. Olaydan sonra kaçan şüpheli polis tarafından yakalandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bahçelievler, Yenibosna, Yıldırım Beyazıt caddesi üzerinde 4 Nisan 2015 tarihinde meydana gelen olayda bir market önünde çıkan kavgada Suriye uyruklu Khaldoun S. bıçakla yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay sırasında yanında bulunan Tarik S.'da ağır şekilde yaralanarak hastanede tedavi altına alındı.

    Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada olayın Halep'te yaşanan bir kız kaçırma yüzünden yaşanan kavganın ardından meydana geldiği belirlendi. Polis olayın failinin Suriye uyruklu Meyyar A. olduğunu tespit etti. Meyyar A.'nın Suriye'nin Halep kentinden sevdiği kızı kaçırarak İstanbul'da bulunan yakınlarının yanına getirdiği belirlendi. Kızın akrabaları olan Khaldoun S. ile Tarik S.'nın kaçırılan kızın peşinden İstanbul'a geldikleri olay günü kızı kaçıran Meyyar A. ile bir market önünde karşılaştıkları ve aralarında kavga çıktığını tespit edildi.

    Olaydan sonra kaçan Meyyar A. kısa süre sonra Bahçelievler'de gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheli çıkarıldığı adliyede tutuklandı.

    Gaziantep'te IŞİD'çi polise gidince yakalandı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow