Halep'te başlayan kız kaçırma İstanbul'da cinayetle bitti

Suriye'li iki ailenin Halep kentinde başlayan kız kaçırma kavgası, İstanbul'da cinayetle sonuçlandı. Kız kaçırıp İstanbul'a getiren Meyyar A.(22), peşinden gelen kızın akrabaları Khaldoun S.(53) 'yı öldürdü Tarik S.'yı (19)'u ağır yaraladı. Olaydan sonra kaçan şüpheli polis tarafından yakalandı.
Bahçelievler, Yenibosna, Yıldırım Beyazıt caddesi üzerinde 4 Nisan 2015 tarihinde meydana gelen olayda bir market önünde çıkan kavgada Suriye uyruklu Khaldoun S. bıçakla yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay sırasında yanında bulunan Tarik S.'da ağır şekilde yaralanarak hastanede tedavi altına alındı.
Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada olayın Halep'te yaşanan bir kız kaçırma yüzünden yaşanan kavganın ardından meydana geldiği belirlendi. Polis olayın failinin Suriye uyruklu Meyyar A. olduğunu tespit etti. Meyyar A.'nın Suriye'nin Halep kentinden sevdiği kızı kaçırarak İstanbul'da bulunan yakınlarının yanına getirdiği belirlendi. Kızın akrabaları olan Khaldoun S. ile Tarik S.'nın kaçırılan kızın peşinden İstanbul'a geldikleri olay günü kızı kaçıran Meyyar A. ile bir market önünde karşılaştıkları ve aralarında kavga çıktığını tespit edildi.
Olaydan sonra kaçan Meyyar A. kısa süre sonra Bahçelievler'de gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheli çıkarıldığı adliyede tutuklandı.
Gaziantep'te IŞİD'çi polise gidince yakalandı
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...