hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İhsanoğlu: "Her fotoğrafa 5 oy lazım"

    İhsanoğlu: Her fotoğrafa 5 oy lazım
    expand

    CHP ve MHP'nin ortak Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, eşi Füsun İhsanoğlu'nun yeğeninin üniversite mezuniyet törenine katıldı. Seyirciler arasında bulunurken vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İhsanoğlu, kendisiyle fotoğraf çektirenlerden esprili bir dillle destek istedi. İhsanoğlu, "Her fotoğrafa 5 oy lazım" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sabancı Üniversitesi'nin Tuzla'daki mezuniyet töreninde seyirciler arasında bulunan CHP ve MHP'nin ortak Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, mezunların ve velilerin ilgi odağı oldu.

    Eşi Füsun İhsanoğlu'nun yeğeni Ece Oğuzkan'ın mezuniyet törenini izleyen İhsanoğlu, kendisini fark ederek yanına gelen vatandaşlarla sohbet etti.

    İhsanoğlu, bazı mezunlarla  ve vatandaşlarla fotoğraf, bazılarıyla selfie çektirdi.

    İhsanoğlu, kendisiyle fotoğraf çektirenlerden esprili bir dillle destek istedi.

    İhsanoğlu, "Her fotoğrafa 5 oy lazım" dedi.

    Tören sırasında, Ece Oğuzkan anons edildiğinde İhsanoğlu ayağa kalkarak bir süre alkışladı.

    "Çalışmalar çok iyi gidiyor"

    Ekmeleddin İhsanoğlu eşi Füsun İhsanoğlu ve beraberindekiler, diploma aldıktan sonra yanlarına gelen Ece Oğuzkan'a sarılarak kutladılar.

    Ardından ailecek fotoğraf çektirdiler.

    DHA'ya konuşan Ekmeleddin İhsanoğlu, "Yeğenimizin mezuniyetine geldik. Çok sevinçliyiz. Böyle bir mutlu günde, yeğenimizin mezuniyetine katılmak ve vatandaşlarımızın sıcak, samimi ilgisini görmek bizi çok sevindiriyor" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Çalışmalar nasıl gidiyor?" şeklindeki soruya İhsanoğlu, "Çok iyi gidiyor. Twitter hesabı başladı. Facebook başlayacak. Çalışmalar ilerliyor" yanıtını verdi.

    "Twitter hesabınızdaki mesajları kendiniz mi atıyorsunuz?" şeklindeki soruyu ise İhsanoğlu,  “Arkadaşlarımız yapıyor. Onlarla beraber yapıyoruz" diye cevapladı.

    Bakan oğlu pazarda işportacı oldu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow