İnternetten telefon sipariş etti, gelen kutudan salatalık çıktı!

Bir internet sitesinden cep telefonu siparişi veren Yusuf Kurnaz’a gelen kutudan, oyuncak bir telefon ve salatalık çıktı.
Olayın ardından polise başvuran Kurnaz, giden 900 lirasından çok kutunun içinden salatalık çıkmasına kızdığını söyledi.
"Biz domates göndermiştik!"
Sitede yazan telefonu aradığında ise ya yüzüne kapandığını ya da, 'Niye salatalık çıkmış? Biz domates gönderdik.' diye alay edildiğini aktardı.
Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir otelde cankurtaran olarak çalışan Kurnaz, internette rastladığı bir siteden kampanyalı cep telefonu almak istedi.
“Hemen Satın Al” butonunu tıklayan Kurnaz’ı, beş dakika geçmeden siteden bir kişi aradı ve kampanyalı telefon konusunda ikna etti. Yusuf Kurnaz da sipariş verdi.
Üç gün sonra bir kargo geldi. Açmadan önce 900 lira ödeyen Kurnaz, kutuda oyuncak bir telefon ve küçük bir salatalıkla karşılaştı.
Gördüğüne inanamayan Kurnaz, kargo yetkilisinin de parasını geri vermemesi üzerine site ve kargo yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.
Giden parasından çok kutunun içinden çıkan salatalığa morali bozulan Kurnaz, “Hem dolandırıyorlar hem de kendilerince espri yapıyorlar” dedi.
Başkalarının da dolandırılmaması için davacı olduğunu belirten Kurnaz, kutudan çıkan salatalığı basın mensuplarının önünde yedi.
Fotoğraf: CHA
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
GSB kamp başvuru sonuçları 2025 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler genc.gsb.gov.tr adresinde!
Boeing 787 Dreamliner Özellikleri: Hindistan'da Düşen Boeing 787 Dreamliner'ın Özellikleri Ne? Boeing 787 Dreamliner'ın Çeşitleri Neler? Daha Önce de Kazaya Karışmış!
Deprem fırtınası ne zaman sona erecek? 1,5 ayda 1250 sarsıntı! Uzman isim o noktanın altını çizdi
Moğolistan’ın 'Ejderha Prensi'... 86 milyon yıllık yeni tür keşfedildi: 750 kilogram ağırlığında
ÇİTLEKÇİ TOGG ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN, NEREDE YAPILACAK? Çitlekçi TOGG çekilişi sonuçları açıklama tarihi!