hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İrfan Şahinbaş Sahnesi'nin arazisinden 20 ağaç daha kesildi

    İrfan Şahinbaş Sahnesinin arazisinden 20 ağaç daha kesildi
    expand

    Ankara'da Devlet Tiyatroları'na bağlı İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi bir süredir kesilen ağaçları ile gündemde. Bitişikteki inşaata ait iş makinaları tarafından tahrip edilen o ağaçlara yenileri eklendi. Tiyatronun arazisine girilerek 20 ağaç daha kesildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi bir süre önce özel bir inşaat firmasına ait iş makinalarının bahçe duvarlarını yıkması ve içerisindeki ağaçları sökmesi ile gündeme gelmişti. Öyle ki olaylar büyümüş Atölye Sahnesinin güvenlik görevlileri ve inşaat firması çalışanları arasında silahlı kavga yaşanmıştı.

    O olaylardan sonra inşaat firması tekrar harekete geçti. İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi'ne ait arazideki 20 ağaç daha kesildi. O anlar güvenlik kameralarına da yansıdı.

    Tiyatronun bahçesinde bulunan ağaçlar değil sadece, çardak ve bahçe duvarları da daha önce inşaat firması tarafından tahrip edilmişti.

    İnşaat bölgesi ile tiyatro arazisi arasında yükseklik farkı var. Bu nedenle de Devlet Tiyatroları'na ait binaların yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya olduğu da belirtiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow