hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ''Kaderi yarım metrekare yerdi''

    Kaderi yarım metrekare yerdi
    expand

    Van'da 4.5 ay sonra evlerinin yakınındaki bir su arkında cesedi bulunan 4 yaşındaki Nehir Arslan'ın İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemi sürüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Van'da 4.5 ay önce kaybolan ve Cuma günü evinin yakınındaki su arkında cesedi bulunan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ın İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri sürüyor. Cumartesi akşam saatlerinde İstanbul'daki Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na getirilen Nehir'in cenazesi üzerinde yapılan otopsi işlemleri aralıksız bir şekilde sürüyor. Bugün saat 13.00 sıralarında Nehir'in babası Erkan Arslan Adli Tıp Kurumu'na geldi.

    Adli Tıp Kurumu Başkanı ile görüştüğü belirten baba Aslan, "Ekibiyle beraber oturduk konuştuk. Son 3 gündür gece gündüz çalıştıklarını söylediler. En geç yarın cenazeyi alabileceğimizi söyledi. Bana göre Nehir oraya kendisi gitti. Zaten burada belli olacak her şey. Çalışmalar titizlikle devam ediyor. Bulunduğu yer defalarca aranmıştı. Orada insanlar gece gündüz arama yaptılar. Allah'ın takdiri, göstermeyen Allah göstermedi. Bir kaşık suda boğuldu. Kaderinde bu varsa, budur. Aklımda hiçbir soru işareti yok, hani acaba Nehir öldürüldü mü? Kaderinde bu vardı. Kaderi o yarım metrekare yerdi" dedi.

    Van'da kaybolan Nehir'in cesedi bulundu 

    Nehir Aslan başka yerde mi öldürüldü?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow