hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kalçasına demir saplanan metro yolcusunun babası konuştu

    Kalçasına demir saplanan metro yolcusunun babası konuştu
    expand

    Kalçasına saplanan demir parçasıyla hastaneye getirilen metro yolcusu Fatih Çoban'ın babası oğlunun tedavisinin sürdüğü hastanede habercilere konuştu. "Dava açacak mısınız?" sorusunu "Şu an öyle bir düşüncemiz yok" diye yanıtlayan baba Şeref Çoban, olayın bir ihmal sonucu yaşanmadığını belirterek "Burada bir amme hizmeti yapılıyor. Millet mağdur olmasın diye açmışlar. Yol bitmeden açmışlar. İnşaatı bitmeden açıyorlar. Bu Allah'ın yazısı. Ne yazılmışsa o gelir başa. Akacak kan damarda durmaz. İhmal varsa herkes cezasını çeker" diye yanıtladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Seyrantepe'deki metro kazasında yaralanan Fatih Çoban'ın ameliyatı devam ediyor. Oğlu'nun ameliyattan çıkmasını bekleyen baba Şeref Çoban Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi önünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Oğlunun sabah eve gelmemesi üzerine telefonla aradığını ve ulaşamadığını belirten Baba Şeref Çoban, "Saat 10'da 'çayı koyayım da gelir' diye düşündüm. O arada telefonum çaldı. Baktım oğlumun numarası. 'Sen neredesin?' diye sorduğumda telefondaki kişi 'Seyrantepe metrodan arıyorum. Oğlunuz ufak bir kaza geçirdi' dedi. Oğlumun Okmeydanı Hastanesi'nde olduğunu söyledi. O şekilde buraya geldik" diye konuştu. Demir parçasının oğlunun kalçasında olduğunu söyleyen Çoban, "İtfaiyeye haber vermişler. İtfaiye geliyor o demiri oradan kesiyor. Demirin ucu vidalı olduğu için organlara zarar veririz diye çıkartmıyorlar. Onun üzerine getirmişler hastaneye şu anda ameliyatta" dedi."

    İstanbul Metrosu'nda inanılmaz kaza

    ''Akacak kan damarda durmaz''

    Olayda bir ihmal olmadığını belirten Çoban,  "Burada bir amme hizmeti yapılıyor. Millet mağdur olmasın diye açmışlar. Yol bitmeden açmışlar. İnşaatı bitmeden açıyorlar. Bu Allah'ın yazısı. Ne yazılmışsa o gelir başa. Akacak kan damarda durmaz. İhmal varsa herkes cezasını çeker" diye konuştu.

    "Demiri gördüm ama kaçamadım"

    "Oğlunuzla konuşabildiniz mi?" sorusunu da Çoban " 'Baba' dedi. 'Oradan kaçamadım' dedi. 'Demiri gördüm ama kaçamadım' dedi. Nasıl olmuşsa artık. Sedyenin üzerindeydi. Konuşması için daha fazla zorlamadım" diye yanıtladı.Kadir Topbaş telefonla aramışBüyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın oğluyla ilgilendiğini söyleyen Çoban," Büyükşehir Belediye Başkanımız ilgilenmiş, telefon etmiş buraya. Doktorlar, profesörler dahi ameliyatta. Belediye ilgilendi" İfadelerini kullandı.Gazetecilerin "Dava açacak mısınız?" sorusunu ise Çoban "Şu an öyle bir düşüncemiz yok" diye yanıtladı. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Medeni Yıldırım'ın vurulma anı görüntüleri ortaya çıktı

    Öğrenci yakınları okulu bastı, öğretmen bıçakladı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow