hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a hakaret iddiasıyla tutuklanan liseliyle buluştu

    Kılıçdaroğlu, Erdoğana hakaret iddiasıyla tutuklanan liseliyle buluştu
    expand

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla tutuklanıp daha sonra yapılan itirazla serbest bırakılan 16 yaşındaki liseliyi CHP Genel Merkezi'nde ağırladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Konya’da bir basın açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla tutuklanan 16 yaşındaki liseli Mehmet Emin Altunses, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ziyaretçisiydi.

    "Partim bana sahip çıktı"

    Milliyet'ten Meriç Tafolar'ın haberine göre, Mehmet Emin Altunses, “Partim bana sahip çıktığı için teşekkür ederim. Bu süreçte yanımda olan başta Gençlik Kolları olmak üzere CHP örgütüne teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

    Kılıçdaroğlu: "Yalnız bırakmayız"

    Kılıçdaroğlu’nun da bu sözler üzerine, “Hiçbir evladımızı bu hukuksuz düzende yalnız bırakmayız. Hukuksuzluk karşısında ayrım yapmaksızın tüm mağdurların yanında duruyoruz” dediği öğrenildi.

    "Hukuk istiyorum"

    Kılıçdaroğlu, Mehmet Emin Altunses’e, okuldaki durumunu sordu, dersleriyle ve notlarıyla tek tek ilgilendi. Kılıçdaroğlu’nun, “Üniversitede ne okumak istiyorsun? Hangi mesleği düşünüyorsun” sorusu üzerine, Altunses’in “Hukukçu olmak istiyorum” dediği öğrenildi. Bu sözler, Kılıçdaroğlu dahil görüşmeye katılanların tebessüm etmesine neden oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Financial Times, IŞİD'in ekonomisini inceledi

    Tuğçe Kazaz'dan tepki çeken kar tweeti

    İngiliz çiftçi saldırganlaşan "Nazi ineklerini" kesti

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow