hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kocası burnunu kesti, o affetti

    Kocası burnunu kesti, o affetti
    expand

    İzmir'ien Buca ilçesinde, iddiaya göre ormanlık alanda eşi tarafından elleri ve kolları bağlandıktan sonra burnu kesilen Semra E., cezaevindeki kocasını affettiğini belirterek şikayetini geri aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Buca'da bir çadırda yaşayan Semra E., 18 Haziran'da 11 yıllık eşi C.E.'nin kendisini ormanlık alana götürüp önce işkence yaptığını daha sonra ise burnunu kestiğini iddia etti.

    Hastanede tedaviye alınan ve kesilen burnu yerine dikilen Semra E.'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan C.E, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

    PKK'lılar harekete geçti, Kandil'den otobüslerle çıktılar

    Türk siyasetine damga vuran ilginç fotoğraflar

    Yalnız yaşadığı için maddi sıkıntı çektiğini ifade eden Semra E., Buca Polis Merkezi'ne başvurarak şikayetini geri aldığını söyledi.

    Türkiye'de bir ilk

    Ege Üniversitesi Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Gediz Mahallesi'ndeki Kayınvalidesiyle birlikte yaşamaya başlayan ve çocuğunun babasız büyümesini istemediğini dile getiren Semra E., polise verdiği ifadesinde "Kocam beni öldürecek de olsa cezaevinden çıkıp evine gelsin. Kocam beni öldürecek de olsa o benim çocuğumun babası. Cezaevinden çıkması için ne gerekiyorsa yapacağım. Hayatıma kocamla birlikte devam etmek istiyorum" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow