hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Komutanlıkta 14 el silah sesi

    Komutanlıkta 14 el silah sesi
    expand

    Adana’da il merkezine tayininin yapılmadığını öne süren Jandarma Astsubay F.T., İl Jandarma Komutanlığı’nda, ’Psikolojimi bozan kişiye notumdur. Bundan sonra olacakların sorumlu ben değilim’ yazılı döviz açıp, beylik tabancasıyla havaya 14 el ateş etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay, 13 Eylül’de Sinanpaşa Mahallesi’ndeki İl Jandarma Komutanlığı’nda meydana geldi. İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli Jandarma Astsubay F.T., 2 ay önce Karataş İlçe Jandarma Komutanlığı’na tayin edildi. F.T., eşinin rahatsızlığı nedeniyle düzenli olarak tedavi görmesi gerektiği için yeniden İl Jandarma Komutanlığı’na atanmak için dilekçe verdi.

    2 kez dilekçe veren F.T., ataması yapılmayınca İl Jandarma Komutanı ile görüşmek üzere Adana’ya geldi. Albay ile görüşemeyen F.T., ’Pskolojimi bozan kişiye notumdur. Bundan sonra olacakların sorumlu ben değilim’ yazılı döviz açıp beylik tabancasıyla havaya 14 el ateş etti. F.T., meslektaşları tarafından sakinleştirilip, olayla ilgili ifadesi alındı. Askeri Savcı tarafından serbest bırakılan F.T.’nin beylik tabancasına el konularak tedavisi için Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow