Korkunç gerçek otopside ortaya çıktı!

Şanlıurfa’da geçen cumartesi günü kayalıklara çarparak yaşamını yitiren otomobil sürücüsü Mehmet Akdemir'in otopsisinde, kazada değil, vücuduna isabet eden 4 kurşunla öldüğü ortaya çıktı.
Güvenlik güçleri, uğradığı saldırı sonrası kaçmaya çalışırken otomobiliyle kaza yaptığı sanılan Akdemir'in ölümüne yol açan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Almanya ve Bulgaristan'da otomobil satışı yaptığı öğrenilen 45 yaşındaki Mehmet Akdemir, yönetimindeki Bulgaristan plakası otomobiliyle geçen cumartesi günü Şanlıurfa-Gaziantep karayolunda kayalıklara çarpmış olarak bulundu. Hurdaya dönen otomobilden çıkarılan Akdemir'in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Otopside ortaya çıktı
Herkesin kazaya kurban gittiğini sandığı Akdemir'in yapılan otopsisinde vücudunda 4 kurşun izine rastlandı.
Akdemir'in, vücuduna isabet eden 4 kurşun ile yaşamını yitirdiğinin ortaya çıkmasıyla, güvenlik güçleri cinayet soruşturması başlattı. Yapılan araştırmada alacak meselesinden dolayı bazı akrabalarıyla husumetli olduğu bilgisine ulaşan güvenlik güçleri, Akdemir'in olay öncesi saldırıya uğradığı ve otomobiliyle kaçtığı sırada kontrolünü kaybettiği aracın kayalıklara çarparak kaza yapmış olması ihtimali üzerinde duruyor.
Jandarma, yakınlarının bilgisine başvurduğu Akdemir'in ölümüne yol açan tabancayı ateşleyen kişi veya kişilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?