hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Küçük Pamir'in cansız bedeni bulundu!..

    Küçük Pamirin cansız bedeni bulundu..
    expand

    İstanbul Sarıyer'de annesi ve babası uyurken evden çıkıp, kaybolan ve bulunması için tüm İstanbul'un seferber olduğu 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik'in cesedine ulaşıldı. Pamir'in cansız bedeni yan bahçenin havuzunda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşevler Sitesi'ndeki evinden dün sabah saatlerinde anne ve babası uyurken çıkarak kaybolan 3.5 yaşındaki Pamir'in bulunması için jandarma ekipleri, itfaiye, AKUT gibi sivil arama ve kurtarma ekipleri ve gönüllüler seferber olmuştu.

    6 kilometre çapında bir alanda aranan minik Pamir'den kötü haber saat 14.40 sıralarında geldi.

    Yan villanın havuzunu kontrol eden dalgıçlar küçük çocuğun cesediyle karşılaştı. Kötü haber Pamir'in ailesi kadar çalışmalara katılanları yasa boğdu.

    Pamir Dikdik'in cenazesi saat 20:00 sıralarında otopsi işlemleri için Sarıyer Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

    Küçük çocuğun cenazesinin yarın toprağa verilmesi bekleniyor.

    Pamir aranırken yan bahçedeki havuza bakılmadı mı? AKUT ve Sar arama kurtarma yetkilileri bu konudaki soruları yanıtladı...

    Babası gözyaşlarına boğuldu

    Kötü haberi alan baba Serdar Dikdik fenalık geçirdi. Ayakta durmakta zorluk çeken baba, kollarına girenlerin eşliğinde yürüdü. Serdar Dikdik, "Ben aşkıma ne diyeyim şimdi" diyerek gözyaşı döktü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BABANIN YIKILDIĞI AN

    Komşuları konuştu

    Bir mahalle sakini, "Bu ev 5-6 aydır boştu. Kiraya verilmek üzere bekliyordu. Burası Pamir'in oturduğu evin hemen yanı. Çok sıkı aramalar vardı. Akşam herkes aramaya katıldı. Öncelikle en yakın bölgeler didik didik aranmalıydı. Bir de bu havuzlar neden boşaltılmıyor. Bilemiyorum. Çok üzüntülüyüz" dedi. 

    Bu arada acı haber üzerine olay yerine gelenler arasında sunucu Asuman Krause de yeraldı.

    İstanbul Valisi'nden havuz açıklaması

    Pamir Dikdik'in yan villanın havuzunda bulunmasıyla ilgili İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu açıklamada bulundu. Mutlu, Twitter hesabından, "Rahmetli Pamir'in bulunduğu havuzun içi, dibi dün farklı araçlarla aranmış, bugünkü 2. kontrolde dalgıçlar yavrumuzu havuz dibinde bulmuştur" yazdı. Mutlu, Pamir Dikdik için başsağlığı mesajı da yayımladı. Vali Mutlu, twitter hesabından yayımladığı mesajında, "Sevgili Pamir'i maalesef bir evin havuzunda ölü olarak bulduk. Acılı ailesine başsağlığı diliyorum. Allah hiçbir aileye evlat acısı yaşatmasın" ifadelerine yer verdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow