hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kurbanlık dana dehşeti!

    Kurbanlık dana dehşeti
    expand

    Kurban Bayramı yaklaşırken sahibinin elinden kaçan kurbanlık haberleri de gelmeye başladı. İstanbul Beyoğlu'nda bir dana ipini kopardı, kaçarken bir çadırın üzerine düştü. Çadırda uyumakta olan bir kişi kendini son anda yana atarak ezilmekten kurtuldu. Duvar ile çadır arasına sıkışan hayvanı itfaiye kurtardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Piyalepaşa Bulvarı'ndaki Beyoğlu Belediyesi hayvan satış yerine akşam saatlerinde getirilen bir dana ipini kopararak kaçmaya başladı.

    Sahibinin yakalamak için peşinden koştuğu inek paniğe kapılarak, alt tarafta bulunan bir çadırın üzerine düştü. Bu sırada, çadırda uyuyan bir kişi son anda kendini yana atarak ezilmekten kurtuldu.

    Çadır ile duvar arasına sıkışan inek ise sahibi ve yardımcılarının tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Bunun üzerine itfaiyeye haber verildi. İtfaiye ekibinin çabaları sonucu, inek vinç yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı.

    Kurbanlık dananın altında kalmaktan son anda kurtulan Ali Osman Dikmen, "Yatıyordum, dana üzerime düştü. Ben iyiyim, bende bir şey yok. Ama çadırım söküldü. Yeter ki çadırımın parasını versinler" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow