hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sokağa çıkma yasağı ilan edildi

    Sokağa çıkma yasağı ilan edildi
    expand

    Mardin Valiliği, 6 ilçede "ikinci bir emre kadar" sokağa çıkma yasağı kararı alırken, Diyarbakır, Batman ve Van'ın Erciş ilçesi ile Siirt'in Kurtulan ilçesinde de sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Valilikten yapılan açıklamada, Kızıltepe ve Nusaybin ilçeleri başta olmak üzere ortaya çıkan şiddet eylemleri nedeniyle bozulan asayiş ve güven ortamının tekrar tesis edilmesi için 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince Kızıltepe, Nusaybin, Derik, Mazıdağı, Dargeçit ve Savur ilçelerinde saat 17.00 itibarıyla ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi.

    HDP koridor açılmasını istedi

    Tüm yurtta Kobani yangını

    Van'ın Erciş ilçesinde da Valilik tarafından sokağa çıkma yasağı ilan edildi.  İkinci bir emre kadar yasağın süreceği belirtildi.

    Yalçın Akdoğan: "Müsamaha gösterilmeyecek"

    Siirt Valiliği tarafından Kurtulan ilçesinde ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

    Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağı

    Bu arada Diyarbakır Valiliği, şehirde iki gündür devam eden olaylar nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan etti.

    Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, bu akşam saat 22.00'dan sabah saat 07.00'ye kadar sokağa çıkma yasağının uygulanacağı belirtildi.

    Linç girişiminden 7 saat sonra kurtuldular

    Açıklamada şöyle denildi: "5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince ilimiz merkez Bağlar, Kayapınar, Sur, Yenişehir ilçeleri ile dış ilçeler Bismil, Silvan ve Lice ilçelerinde ortaya çıkan şiddet eylemleri nedeniyle bozulan asayiş ve güven ortamının tekrar tesis edilmesi için 07.10.2014 günü saat: 22.00’den, 08.10.2014 günü sabah saat:07.00’ye kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Sokağa çıkma yasağı kararı süre bitiminde duruma göre tekrar değerlendirilecektir."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Okullar tatil

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow