hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Marmara Adası'nda erkek cesedi bulundu

    Marmara Adasında erkek cesedi bulundu
    expand

    Marmara Adası sahilinde bir erkek cesedi bulundu. Cesedin, 17 Ağustos'ta, İstanbul'un Kumburgaz sahilinden deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan 5 gençten birine ait olup olmadığı araştırılıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ada sahilinde bir erkek cesedi bulunduğunu söyledi.

    Cesedin kimliğinin otopside belirleneceğini dile getiren Turhan, Kumburgaz sahilinden açıldıktan sonra kaybolan 5 gençten birine ait olması ihtimalinin de araştırılmaya başlandığını anlattı.

    17 bin TL'ye bedelli askerlik!

    Kafa kesen IŞİD'çi öldürüldü iddiası

    Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ise Gündoğdu Mahallesi civarındaki derin bir koyda bulunan cesedin çıkarılması için çalışma yürütüldüğünü ifade etti.

    Cesedin, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Marmara Adası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenildi.

    Siyasetin yıprattığı yüzler!

    Aileler şokta

    Marmara Adası sahilinde bir erkek cesedinin bulunduğu haberi de ailelerde şok etkisi yarattı.

    Haberi alan ailelerden bazıları arama çalışmalarının yürütüldüğü iskeleye koşarken, kayıp yakınlarından bir kadın fenalaştı. Kadına, 112 acil servis ekipleri müdahale etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kaybolan Serdar ve Doğan Demir kardeşlerin amcası Vahit Demir, AA muhabirinin soruları üzerine, Marmara Adası'nda ceset bulunduğunu orada yaşayan bir hemşehrileri vasıtasıyla öğrendiklerini söyledi.

    Demir, "Orada bir hemşehrimiz vardı. Sahilde bir cesedin olduğunu duyunca bölgeye gitmiş. Sonradan da burada benim bir arkadaşımı aramış. Arkadaşım da beni arayıp söyledi. Marmara Adası'ndaki cesedin kime ait olduğunu biz de bilmiyoruz. Şu anda gitme imkanımız yok. Ama yetkililerden biri bizi götürürse 120 değil, 1200 kilometre olsa gideriz. O hemşehrimiz oradaki gelişmeleri bize telefonla bildiriyor" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow